Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy rady :)

Polecane posty

Gość gość

Hejka. Ogólnie o dziecko się staramy z partnerem kilka miesięcy nie nakrecam się nie latam po testy co chwila i nie płacze jak dostaje okresu. ;) Ale od jakiegoś tygodnia dziwnie się czuje. Tzn. Ogólnie boli mnie podbrzusze tak jakbym miała zaraz okresu dostać ale do niego daleko (12 dni okolo) czuję że to boli mnie macica tak jakby nie wiem była naprężona. Jak leżę to jest Oki ale np pójście do sklepu jest już troszkę niekomfortowe ale do przeżycia. Mialyscie tak? To może być objaw ciąży? Piersi też mnie bolą i są no ... ciężkie jakieś dziwne. Sama nie wiem . Wiem że na test za wcześnie i na objawy też no chyba że doszło do zapłodnienia w tamtym cyklu ale miałam okres...

Gość gość
nie, nie miałam tak

Gość gość
ja tak miałam, wszystko co opisałaś, do 4 mca ciąży cały czas bolał mnie brzuch

Gość gość
No i ból głowy... też jest.

Gość gość
zakladajac ze masz cykle 28-30 dniowe a 12 dni do okresu to jestes w 16-18 dniu cyklu. Czyli jesli zaszlas powiedzmy w 14 dniu cyklu to moim skromnym zdaniem zbyt wczesnie na jakiekolwiek objawy! Ale w ciazy jak najbardziej mozesz byc, tylko to co czujesz nie ma z tym nic wspolnego!

Gość gość
Cykle mam krótsze i wiem właśnie ze to wszystko za wcześnie. Dlatego dopytuje bo się w sumie zastanawiam co to może być. Wiem że sobie nie wkrecam tego bo to zbyt silne...

Gość gość
to skoro masz krotsze to prawdopodobnie teraz masz dni plodne