Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak mam żyć bez niego?

Polecane posty

Gość gość

Chłopak którego bardzo kochałam i nadal kocham mnie zostawił. Nie umiem się z tym pogodzić. Nie mogę spać jeść, czuję się fatalnie :( Nie wiem co robić, nie czuję się szczęśliwa, życie straciło dla mnie sens.

Gość gość
No i co w związku z tym?

Gość gość
W przypadku nieszczęśliwej miłości czas leczy rany. Spróbuj nie myśleć, zajmij się czymś, zobaczysz że z czasem będzie bolało mniej.

Gość gość
Ja mam to samo. nie jesteś sama :(

Gość gość
jeżeli ktoś kiedykolwiek wymyśli lekarstwo na złamane serce, to będzie bardzo, bardzo bogaty. A na razie pozostaje tylko medycyna naturalna, czyli czas... Łączę się z Tobą w bólu. Ja zostałem porzucony 2 tygodnie temu. Jeszcze tylko 2-3 lata i znowu wrócę do żywych :classic_cool:

Gość gość
"Jak mam żyć bez niego"........ tak samo jak zylas przed nim

Gość gość
2-3 lata? Szkoda czasu. Nie będziecie 2 razy młode. Jak miałam 17 lat to byłam taka głupia. Teraz korzystam z życia i nie podchodzę do związków tak emocjonalnie. Nie możecie dopuścić do tego, żeby facet był dla was wszystkim. Pielęgnujcie przyjaźnie i miejcie coś tylko swojego.

Gość gość
Jest jeden sposób na utraconą miłość. Kolejna. Może już nie tak wielka, po prostu nowa, inna. Bez porównań i szukania podobieństw. Znalezienie kogoś idealnego dla nowej SIEBIE po...

Gość gość
Początek boli najbardziej. Zastanawiasz sie co jest z toba nie tak :/ Sama przez to przeszłam. Najwazniejsze to znaleść sobe kogos z kim bedziesz spedzać swój czas, nowe pasje, poszukac kogoś nowego i nie bac sie nowej relacji :) Czas leczy rany :P Ja odciełam sie od niego bo wiedziałam ze ciagniecie relacji przyjacióki bedzie zawsze bolało :) Dzis jestem szczesliwa mineło 3 miesiace zobaczysz tobie tez sie uda !

Gość gość
Dziękuję Wam :) Mam nadzieję że z czasem to będzie mniej bolało