Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jagoda11

Chłopak mnie zostawił

Polecane posty

Gość Jagoda11

Witam! Mam pewien problem i nie wiem co robić. Dzisiaj rano przez sms zerwał ze mną chłopak, nawet nie wyjaśnił dlaczego... byłam wczoraj na ognisku u mojego kuzyna i jednocześnie przyjaciela, poszłam tam z przyjaciółką. Zapytałam mojego chłopaka czy pójdzie ze mną a on od razu się zdenerwował i powiedział że nie chce i żebym poszła sama. Prosiłam go zeby tez poszedl ale to nic nie dalo. Na tym ognisku długo nie byłam, niczego złego nie zrobiłam. Zrobiłam sobie zdjęcie z moją koleżanką i kolegą które mój chłopak (w sumie już nie mój :( ) widział. Dodam że zawsze jest bardzo zazdrosny o każdego chłopaka z którym rozmawiam i dlatego nigdzie nie wychodze, nie chcę go denerwować. Na następny dzień po ognisku napisał mi że mogę usunąć zdjęcia z nim i rozmowy bo on już to zrobił że teraz jest już za późno na cokolwiek... ja nic nie zrobiłam! On nawet nie chce tego wyjaśnić, nie chce się spotkać... nie wiem co robić, nie byliśmy ze sobą długo ale mimo tego bardzo go kocham i chciałabym żeby do mnie wrócił. Co robić?

Gość gość
Ile masz lat?

Gość gość
Kopnąć w dupę zazdrosnego kretyna,zacząć spotykać się z przyjaciółmi,i z uśmiechem patrzeć jak się kisi w sosie własnym.O ile masz mniej niż 25lat na karku a pewnie tak jest to ten post do ciebie nie dotrze.

Gość Jagoda11
Mam 18 lat i chłopak tyle samo. Wiem że przesadza ze swoją zazdrością i nie powinnam się nim przejmować ale mimo wszystko go kocham...

Gość gość
no to kochaj dalej i pozwalaj sobie srać na głowę