Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Czy przenieść się do niego na stałe?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, moj chłopak jest właścicielem mieszkania w centrum miasta, skąd blisko mi do pracy, ale nie mieszka sam. Zeby było taniej wynajmuje pokój 2 osobom. Często u niego nocuje, czasem zostaje na ponad tydzien. I zwyczajnie nie polubiłam się z jego lokatorami. Dosłownie przestali odpowiadać na moje przywitanie się gdy wchodzę do mieszkania. Odpowiadala mi cisza. Więc przestalam się witać i zagadać rozmowę. Zwyczajnie nie rozmawiamy. I tak stoję z chłopakiem w salonie, wchodzi dziewczyna i zwraca się do niego po imieniu mowiac: cześć Marek. Na mnie nie zwraca uwagi. Dziwi mnie ta sytuacja, bo ja gdyby ktoś tak zachowywalby się w stosunku do mojego faceta w moim mieszkaniu na pewno zwrocilabym uwagę. Co więcej podczas jeden sprzeczki powiedział mi że to moja wina, że stworzyłam chora sytuacje w mieszkaniu. Fakt później wyjaśnił że nie to miał na myśli, ale słowa padły. A ja nie mogłam wyjść z osłupienia. Zastanawiam się czy warto w to brnac bo musiałabym zamieszkać na stałe z nimi obok, przynajmniej przez jakiś czas.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować