Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zerwał kiedyś z Wami facet, a potem załował?

Polecane posty

Gość gość

Czy miałyscie kiedyś taką sytuację, ze facet z Wami zerwał- np. poszedł do innej, a potem żałował i chciał wrócić?

Nie wiem czy chciał wrócić, ale próbował utrzymać kontakt.

Gość Winon
chyba jakiś desperat ! zasada jest jedna : nie wracamy do tej samej rzeki i tej samej vaginy , koniec !

Gość gość
Ja już mu i tak nie dałabym szansy, nawet, gdyby chciał. Odszedł po 3 latach, bo jego była sprzed 10 lat narzeczona znów zawróciła mu w głowie. Na fb sie odnaleźli i dzień przed moimi 30 urodzinami odszedł do niej.

Gość gość
Nie wiem nigdy nie pytałam

Gość gość
ja kiedyś miałam taką sytuację, oczywiście nigdy mu nie pozwoliłam na powrót. truł mi tyłek z 2 miesiące, obecnie od 3 lat cisza na szczęście. nie ma co się upadlać, raz odszedł to i drugi raz odejdzie. miejcie szacunek do siebie dziewczyny

Gość gość
Tak, chciał wrócić po jakiś 4 miesiącach, a potem jeszcze nieraz w ciagu kilku lat bo z innymi kobietami się mu chyba nie ukladało.. wiem, ze jakieś miał przez ten czas, ale zostawał sam i chyba uznał, ze zemną nie było tak źle, no ale ja juz go nie chciałam

Gość gość
Niemal każdy facet z którym się spotykałam jakiś dłuższy czas, po jakimś czasie się odzywał...Teraz znowu facet mnie olał, ale on to nie wiem czy sie odezwie w sumie watpie

Gość gość
Oj załował i to bardzo... ale za późno dla niego :P Na początku to ja ciepiałam jak mnie zostawił, a potem poznałam kogoś nowego i już wiedziałam, że dobrze się stało, że zerwalismy i sie z tym pogodziłam i wtedy on zaczął do mnie wydzwaniać bo pożałował tego, ale juz było za pozno :)

Gość gość
Wszystkie jesteście księżniczki,dopóki nie ma was a dowodzie.Tak wiem...,darujcie sobie! :D