Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozczarowana blondynka

Włosy clip in.Doczepianie.Problemy w wypadaniem włosów z doczepek.

Polecane posty

Gość Rozczarowana blondynka

Kochane!Mam do Was bardzo ważne pytanie.Nosiłam kiedyś włosy clip-in.Były dosyć drogie bo za włosy 50 cm zapłaciłam 500 zł.Jednak po pewnym czasie włosy zaczęły z nich dosyć mocno wypadać.I stąd pytanie.Czy da się z nimi cokolwiek jeszcze zrobić?Doskonale wiem że muszę je podciąć bo końce są już zniszczone,ale zastanawiam się czy da się jakoś sprawić żeby wie wypadały,czy po prostu trzeba zakupić w nowym sklepie.Jeżeli tak to jaki polecacie?Z góry dziękuję.

Musisz niestety kupic nowe...z wypadaniem nic sie nie da zrobic jedynie reklamowac u sprzedawcy a jezeli kosztowaly 500 zl ta ja bym sie wkurzyla... za 200zl mozesz kupic bardzo dobrej jakosci wlosy ktore nie wypadaja ,ja wczesniej kupowalam z doczepianych.pl ale teraz zamawiam z www.cameron-hair.pl , maja troche lepsze naturalne niz na doczepianych, ja nosze juz pol roku i nic sie nie dzieje , ja kupuje te za 359zl 60 cm 130g i uwazam ze nie dostaniesz lepszych nawet za 500zl, tylko uwazaj na darmowa wysylke bo idzie tydzien ...no ale za darmo:)