Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ubezpieczenie, a studia. Pytanie.

Polecane posty

Gość gość

Mam 21 lat. Jestem już oficjalnie przyjęta na studia dzienne. Od 2 miesięcy nie pracuję, nie jestem zarejestrowana w UP, więc co za tym idzie - nie jestem ubezpieczona. Wiem, że rodzic może zgłosić dziecko do ubezpieczenia do 26 roku życia, dopóki się uczy. I tu jest pytanie. Czy w takim razie moi rodzice mogą już mnie zgłosić do tego ubezpieczenia? Czy może to nastąpić dopiero od października?

Gość KADROWIEC 24 LATA
Mogą już.

Gość NWStudenta_pl
Warto również posiadać ubezpieczenie NW, nawet jeśli jeszcze nie rozpoczęłaś studiów możesz wybrać dla siebie pakiet ubezpieczenia na nwstudenta.pl. Leczenie w ramach NFZ okazuje się często niewystarczające, nie obejmuje wszystkich kosztów leczenia poważnego zachorowania, czy nieszczęśliwego zdarzenia, dlatego NW jest potrzebne.

Gość gość
Można przed rozpoczeciem

Gość NWStudenta_pl
Nowy rok akademicki to nowe wyzwania. Masz świadomość, że warto posiadać ubezpieczenie NW, a może już Ci się kiedyś przydało? W tym roku nie zapomnij wykupić polisy. Zajmie Ci to kilka minut na stronie nwstudenta.pl. Następnie odpowiedz na pytanie: dlaczego warto ubezpieczyć się od skutków studenckiego życia? Najlepsze odpowiedzi nagrodzimy tabletem, szczegóły na portalu dlastudenta.pl

Gość NWStudenta_pl
Studenci poruszają się samochodami, środkami komunikacji publicznej, uczestniczą w zajęciach praktycznych, laboratoriach, stażach itp. Ubezpieczenie NW Studenta staje się nieodzowne. Najlepiej wybrać indywidualnie odpowiedni do własnych potrzeb pakiet, można wybrać opcje dodatkowe, a wszystko załatwić przez Internet. Pakiety podstawowe już od 23 zł. Sprawdź na nwstudenta.pl