Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znowu dziś widziałem dwie baby arabskie w burkach w c handlowym

Polecane posty

Gość gość

Z jakimś arabem i dzieckiem były. Chyba uchodźcy bo gadali po arabsku

Zrozum że u nas nie ma tych biednych srakodźców tylko zwykli obcokrajowcy chuj wie po co tu przyjeżdżają, na wakacje? Trzeba było się ich zapytać.

Gość gość
ja takie burki widzę codziennie w centrum Warszawy dzisiaj godzinę temu, wczoraj wieczorem obok BlueCity, a najbardzie dobijająca kobiet a Polka ubrana cała na czarno z zasłoniętą twarzą i dziećmi w stroju arabskim mówiące po polsku, ale śniade, czyli mąż islamista. To w Warszawie teraz codzienność. A potem będzie rzeź i zdziwienie a dlaczego?

Gość gość
Ja widzę takie niemal codziennie w Lublinie. To podejrzane... Poza tym teraz przyjeżdża do mojego miasta sporo Niemców

Gość gość
11:43 Ja nie wiem co one musza mieć we lbach? Nie wierze ze inteligentna kobieta i wykształcona mogłaby tak skończyć..

Gość gość
co robią arabusy w Lublinie? w Warszawie to normalne, że uciekają z syfu arabskiego, aby nam zafundować taki sam, abyśmy przeżyli piekło, jakie oni sami stworzyli w swoich krajach, ale Lublin? to by znaczyło, że cała Polska jest zainfekowana muzułmanami i ciapatymi!!!! Jak się leczy zakażenie?