Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tesciowa przed slubem miodem słodząca a po potworna harpia i żmija

Polecane posty

Gość gość

Przed ślubem kochała mnie, tuliła do serca ale po ślubie, kiedy wprowadziliśmy się do niej od razu z morda że czemu tu jestesmy, ze ona chce samotności - a ma suka 3 pokoje - i awantury od rana do nocy. Czemu się tak zmieniła?

Gość gość
trzeba jej zaplacic za ten pokoj,jak nie macie wlasnego mieszkania to po co sie komus zwalacie na glowe?slub wziety to na swoje sie wyprowadzic DARMOZJADY!!!!

Gość gość
zanim zdecydowalas sie zalozyc rodzine trzebabylo zadbac o wlasne mieszkanie bylas na tyle dorosla ze swoim mezulkiem zeby sie chajtac to teraz badzcie na tyle dorosli zeby zadbac o wlasne lokum ja mam duzy dom a nigdy bym nie wziela moich dzieci do mieszkania ze mna synu-corko jak chcecie sie bawic w doroslych to idzcie na swoje!

Gość gość
jak można być taką imbecylką by wprowadzać się do nie-swojego domu. My z mężem nie bralismy slubu dopoki nie mielismy kasy na wynajem swojego m2. nie żal mi cię. Darmozjady z was. Też bym się wkurzała jakby obca kobieta się u mnie szarogęsiła

Gość gość
0/10, panie sie juz unosza, a przeciez to marne prowo!!

Gość gość
prowo marne ale z zycia wziete , mlodzi ludzie sie pobieraja i siup na pokoik do mamusi -tesciowej totalne dno i brak odpowiedzialnosci