Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

estem w ciąży i nie wiem czy z obecnym czy z byłym chłopakiem

Polecane posty

Gość gość

wiem ze to glupie, bo przeciez kazda laske ktora nie wie z kim wpadla to bym wysmiala po prostu, ale jak widac moze sie cos dziwnego przytrafic kazdemu, a ja zupelnie nie wiem co mam robic i sie chcialam poradzic kogokolwiek!;( sytuacja wyglada tak, ze bylam przez ponad 4 lata z chlopakiem, to byl moj pierwszy chlopak i od jakiegos czasu sie psulo tak bardzo, bardzo, ale do czasu az poznalam mojego obecnego chlopaka to nie umialam sie z nim rozstac. wiec wygladalo to tak ze wskoczylam z jednego zwiazku w drugi, tak ttoaalnie bez zadnej przerwy... wiem ze to glupie, nie powinno sie tak robic, ale moj zwiazek tak naprawde nie istnial juz od kilku albo kilkunastu miesiecy, bylismy ze soba tylko z przyzwyczajenia. no i byly takie 2 miesiace gdzie bzykalam sie i z jednym i z drugim (bo po rozstaniu jeszcze mieszkalam z moich chlopakiem, nie mialam innego wyjscia). no i cholera jasna wpadlam, robilam 2 testy ciazowe i raczej mala jest szansa tego ze nie jestem w ciazy. od wczoraj ciagle rycze. ta sytuacja jest jak dla mnie bez wyjscia, wiem ze moge liczyc na mojego chlopaka, ale jestesmy razem bardzo krotko i to z pewnoscia nie jest czas na dziecko. on nie wie ze jeszcze miesiac temu bzykalam sie z bylym i nie moge mu tego powiedziec, z drugiej strony przeciez jak wyjdzie to ze jestem w ciazy to moj byly zacznie podejrzewac ze to moze byc jego dziecko!! co ja mam zrobic???

Gość gość
Dobra z ciebie "Q" gminna

Gość gość
sprawdzić w kalendarzyku kiedy miałaś dni płodne i na zasadzie rachunku prawdopodobieństwa obliczyć sobie :D

Gość gość
Zdarza się. Na podstawie usg niech lekarz Tobie wyliczy prawdopodobny termin zapłodnienia. Chyba że uprawiałaś seks jednocześnie z dwoma. Wtedy testy na ojcostwo po urodzeniu dziecka.

Gość gość
Słuchaj moim zdaniem powinnaś pomyśleć o aborcji. Skoro nie chcesz tego dziecka, a nawet nie wiesz kto jest ojcem moim zdaniem to jedyne sensowne wyjście.

Gość gość
jak moglas sie bzykac z kolesie z ktorym lazy cie tylko przyzwyczajenie i jednoczesnie byc zakochana w innym

Gość gość
Gorzej jak w tych samych dniach bzykala sie z tymi dwoma. Ale musisz byc glupia,pusta lala. Jak juz robilas taki przekręt to moglas sie porządnie zabezpieczyc. Ja bym sie smiala jakby cie kopnął jeden i drugi. A ty na lodzie z dzieciakiem ktorego tatuś NN.

Gość gość
Najprościej będzie, jeżeli powiesz nowemu partnerowi, że to napewno jego dziecko. To najlepsza opcja.

Gość goscfgjbbm
Po cholere bzykalas się z byłym?bo mieszkaliscue razem to wypadało?

Gość gość
No nie mogę. To musi być prowo. Nie ma takich kurwiszonów na ziemi.

Gość gość
Juz nie chodzi o to k u r e s two tylko na co liczyla dajac doopu jednoczesnie obu bez zapezpieczenia. Mysle ze prowo,bo jaka normalna by pchala sie byłemu do wyra. Ale patola.

Gość gość
A jeśli sie jednak zabezpieczałaś, to ustal prawdopodobieństwo na podstawie możliwości wpadki :D

Gość gość
To zwykłe K U R E S T W O... Mam gorszy okres z mężem to nie uprawiamy seksu. Bzykasz się z prawie byłym z z prawie obcym nowym gościem to przynajmniej byś się zabezpieczyła...