Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

telewizja ciągle katuje tą 'sułtanką'. skąd ta moda na turasów i ich seriale?

Polecane posty

Gość gość

czyzby projekt zmiękczania spoleczenstwa i krzewienia otwartosci na ciapatych sie rozpoczął? nienawidzę tego. kto to w ogóle ogląda? jakaś propaganda od Turasów brudasów

Gość gość
Ale tam, krzewienie- to akurat ulubiony serial PISowskich moherkow, a ogadalnośc to kasa, cala tajemnica.

Gość gość
Mnie tez to wkurza..te seriale o arabach..co i polubię ich po tym? Nie ma mowy. Dla mnie to ludzie rodem ze średniowiecza. Faceci z dziwnymi komplesami i umysłowo ograniczone kobiety zgadzające sie na to ze w ramach tego ze facetów i stoi na widok lokcia...to w lato musza chodzić cale spocone w czarnym worze. Nie polubię tej nacji tak jak oni nie lubią mojej. Mam ich tam gdzie oni mają mnie.ja się do arabowa nie pcham bo nie podoba mi sie taka kultura zwyczaje i zachowanie. Więc również nie życzę sobie by pchali się do Europy. Nie będę tolerować kogoś kto nie toleruje mnie. Kropka

Gość gość
precz z nimi, niech spadają do siebie, to chora nacja. podniecają się kawałkiem gołego ciała, kobiety zrobili niewolnicami, tępe pały jedni i drudzy