Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy warto walczyć o byłego chłopaka?

Polecane posty

Gość gość

Jakiś czas temu poważnie pokłóciłam się z chłopakiem o to, że byłam o niego zazdrosna. Od tamtego momentu wszystko się popsuło. Mówił, że mnie kocha bardzo i chce to naprawić co jest między nami. Po pewnym czasie zerwał ze mną, bo widzi że to i tak nie ma sensu i nie jest lepiej. Powiedzial, że chce się przyjaźnić i tak było przez dwa tygodnie, ale ja zakończyłam ten kontakt, bo strasznie cierpiałam kiedy pisał mi o spotkaniach z koleżanką, która chyba mu się podoba. Teraz nie mamy żadnego kontaktu, ale chciałabym się z nim spotkać i porozmawiać o tym wszystkim. Zawalczyć o niego czy sobie odpuścić? Dodam, że to mój pierwszy poważny związek i dla niego też byłam piereszą poważną dziewczyną i do tej kłótni byliśmy prawie idealną parą.

Gość gość
P*****l go znajdź sobie innego i nie chłopaka bo chłopak to do lat 20... tylko mężczyznę.

Gość gość
Jeżeli ci zależy, to walcz. Nieporozumienia można wyjaśnić poprzez szczerą rozmowę.

Gość gość
Jeżeli on już znalazł sobie kogoś kto mu się podoba i pisał o tym do ciebie to jest to nie poważne. Odpuść sobie tego dzieciaka.

Gość gość
Jakiego dzieciaka? Rozstali się, to miał prawo spotykać się z innymi, co w tym dziwnego? Baby jak zwykle mają nawalone we łbach.

Gość gość
Powinnas porozmawiac z nim, gdzies w knajpce, na neutralnym gruncie. Dopiero jak sobie wszystko wyjasnicie, będziesz wiedziała, czy to koniec. Rozmowa ma być spokojna i szczera.