Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AlicjaKo

Licencjat, jaki kierunek i gdzie?

Polecane posty

Gość AlicjaKo

Teraz jest czas składania papierów na wymarzone uczelnie, co wybraliście i dlaczego akurat taki kierunek? jak dobrze wybrać żeby nie żałować?

Gość gość
polecam jakas arabistyke, chyba najbardziej przyszlosciowy kierunek :D

To jest dość indywidualna kwestia. Moja koleżanka też długo zastnawianiała się co wybrać jaki kierunek i po namyśle wybrała bezpieczeństwo wewnętrzne na WSB. Sądzę że to jest kierunek który daje możliwości na przyszłość. To oferta dla tych, którzy chcą rzetelnie i praktycznie przygotować się do pracy w sektorze państwowym i prywatnym, w służbach mundurowych, służbach cywilnych, administracji samorządowej. Więc ma perspektywy.

Witam! Jako przedstawiciel Wyższej Szkoły Bankowej zapraszam wszystkich zainteresowanych studiami I stopnia właśnie do naszych oddziałów. Szczegóły naszej oferty dostępne są na naszej stornie http://www.wsb.pl/kandydaci/studia-i-stopnia Wśród oferowanych kierunków są m.in. zarządzanie, informatyka, pedagogika czy logistyka. Dodam również, że do 19 września nadal można skorzystać z promocji i zyskać darmowe wpisowe oraz czesne już od 220zł miesięcznie na pierwszym roku studiów (w zależności od wybranego oddziału WSB). Pozdrawiam, Renata Mazur Online Ekspert WSB Studia I stopnia

Gość WSB edu
Witam! Jeśli wybór odpowiedniego kierunku studiów jest zbyt trudny, zawsze można skorzystać z porady doradcy zawodowego. Akademickie Biuro Karier, które działa w Wyższej Szkole Biznesu w Dąbrowie Górniczej, bezpłatnie udziela porad w zakresie kariery i kształcenia. Dzięki naszym poradom rzesze niezdecydowanych osób opracowało efektywny i skuteczny plan rozwoju osobistego i podjęło satysfakcjonujące studia czy pracę. Serdecznie zapraszam do zapoznania się z ofertą Wyższej Szkoły Biznesu!

Gość gość
co prawda jest wiele ciekawych kierunków na WSB na I stopniu dlatego waham się nad Zarządzaniem i Design w biznesie .

Gość gość
Ja w tym roku zaczynam studia na kierunku dietetyka na http://www.medyk.edu.pl/ Od zawsze chciałam studiowac ten kierunek! już nie mogę doczekac się rozpoczęcia zajec :)

Gość Izula9
Mieszkam w Gdańsku więc wiedziałam że moim wyborem na początek będzie wsb, kierunek wybrałam zarządzanie.

Gość gość
WSB ma bardzo dobra promocje cenową jak dla mnie tegorocznego maturzysty jest to idealna oferta jeszcze zastanawiam się nad wyborem kierunku.