Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madziulek596

potrzebna prostownica

Polecane posty

Gość Justa910
w sumie na samym początku chciałam napisać po co wydawać tyle kasy na prostownicę:) ale w opisie sferisu widzę, że ma funkcję wytwarzania pary i teraz w sumie nie wiem czy to jest na plus czy na minus tej prostownicy. Z doświadczenia wiem, że jeśli prostuję wilgotne włosy to jak wyschną każdy i tak idzie w swoją stronę, ale być może ta funkcja sprawi, że włosy nie będą się aż tak niszczyć. Ja osobiście poszukałabym czegoś z funkcją jonizacji Babyliss bez zbędnych bajerów:)

Gość BiedronaB
Każda prostownica zniszczy włosy- niestety... W sumie faktycznie, nie miałam do czynienia z prostownic, która wytwarza parę, hmmm może to jest metoda? Ciężko powiedzieć :D Ja mam te http://www.sferis.pl/p/435627-prostownica-babyliss-pro-235-diamond-ceramic-slim-28-st326e.html I jak miałam spalone włosy tak mam dalej, mimo odżywek, psikaczy i innych wynalazków :) Co trzeba przyznać, to prostuje ona rewelacyjnie

Ta prostownica z parą rzeczywiście ciekawa,jakby ktoś jednak zakupił to dajcie znać jak działa. Koleżanka często prostuje włosy i szukała czegoś lepszego niż ma.