Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Była mojego chłopaka ...

Polecane posty

Gość gość

Była mojego faceta nie daje nam spokoju... Na nieszczęście pracujemy w jednym markecie, ale praktycznie się nie widujemy...Wydzwania do mojego chłopaka, on uparcie nie odbiera..Ta nie daje za wygraną, przychodzi pod jego dom..w pracy opowiada o mnie niestworzone historie..wyjaśniłabym ta sytuacje już dawno, ale nie chce mieć z tego powodu nieprzyjemności w pracy...chłopak radzi nie zwracać na nią uwagi...

Gość gość
Jakieś pomysły?

Gość gość
Chłopak ma rację. Nie zwracać uwagi. Ty się nie mieszaj bo jeszcze i Tobie zaszkodzi.

Gość gość
Tylko męczy mnie to, normalnie już dawno wyjaśniłabym z nią sytuację i nagadała do słuchu...połowa znajomych z pracy przez nią ze mną nie rozmawia...czemu ona nie potrafi odpuścić?

Gość gość
Mam żal do niego...czy słuszny? Że nie reaguje na to? Pozwala by jego była gadala o mnie niestworzone historie?

Gość gość
Ona jest desperatką. Postrasz ją, że podacie ją na policję o stalking.

Gość gość
Tylko stalikng to określoną liczba telefonów i smsów...ona dzwoni sobie raz dziennie...piszę kilka smsow i tyle...a później w pracy plotkuje na mnie, przez co ludzie ze mną nie rozmawiają...już nie wiem co robić...

Gość gość
Jakieś inne pomysły? Czy tylko ignorować...?

Gość gość
Sam sobie kopiesz dołki publikując tak czyjeś zdjęcia. Jak policja się sprawą zainteresuje to będziesz miał przesrane. Zgłaszam to do hejtstop

Gość gość
"Sam sobie kopiesz dołki publikując tak czyjeś zdjęcia. Jak policja się sprawą zainteresuje to będziesz miał przesrane. Zgłaszam to do hejtstop" Ej no co jest? Czemu przerzuciło mnie do innego tematu gdy nacisnęłam "wyślij"?!

Gość gość
Wszyscy pracujecie w markecie? Co za high life :D

Gość gość
Polska, nie high life...pracuje tam gdzie mogę, za coś trzeba żyć..tylko ja i ona pracujemy w tym samym miejscu...mój facet gdzie indziej...

Gość gość
Sam sobie kopiesz dołki publikując tak czyjeś zdjęcia. Jak policja się sprawą zainteresuje to będziesz miał przesrane. Zgłaszam to do hejtstop Zgłoś gość dziś "Sam sobie kopiesz dołki publikując tak czyjeś zdjęcia. Jak policja się sprawą zainteresuje to będziesz miał przesrane. Zgłaszam to do hejtstop" Ej no co jest? Czemu przerzuciło mnie do innego tematu gdy nacisnęłam "wyślij"?! xxx przerzucilo? wy kafe qrwy piszace na zamowienie. to w waszym programiku do klepania postów cos sie p*****ało

Gość gość
Temat o czym innym... Up