Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem nimfomanka??

Polecane posty

Gość gość

Witam mam taki mały problemik dotyczącej mojej chcicy na sex . Uwielbiam sex nie umiem odmówić żadnemu facetowi wręcz sama specjalnie prowokuje . Nie ważne jest dla mnie czy brzydki czy przystojny ulegam i nie mam nawet wyrzutów sumienia . Oprócz seksu zaspokajam się z 6 razy dziennie . Co o tym myślicie?

Gość gość
a byłaś kiedyś zakochana?

Gość gość
Skad jestes autorko?

Gość gość taki jeden
tak masz teraz czy "od zawsze"? i ile masz lat? może to jakaś burza hormonów ? Moze jesteś a może dopiero na to pracujesz??

Gość gość
Dziewictwo straciłam w wieku 13 lat teraz mam 23 lata i dalej tak jest . Byłam zakochana w moim pierwszym chłopaku straciłam z nim dziewictwo wykorzystał mnie a po wszystkim zostawił cierpiałam bardzo i żałuję że tak łatwo się dałam od tamtego czasu nie miałam ani razu orgaz mu a partnerów miałam wiele

Gość gość
Podaj priv to popiszemy

Gość gość
Teoretycznie jesteś nimfomanką. Ale to jest nieważne. Ważne jest dlaczego i jak sobie z tym poradzić. Niestety nie znam odpowiedzi na te pytania a na kafe wątpię czy ktoś ci pomoże rozwiązać twój 'mały problemik'. Może spróbuj się spotkać z psychologiem? Nie wiem, nie znam się na tym (tak samo zresztą jak 99% osób na tym forum). Ale jedno jest pewne - nie powinnaś tak tego zostawić.