Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martagośćmarta

Zatoki latem

Polecane posty

Gość martagośćmarta

pomoże ktoś? zwyle zatoki łapały mnie na jesień... w tym roku jak na złość przed samym urlopem. Potrzebuję szybkiego sposobu na poradzenie sobie z nimi.

Gość gość
z podobnym prpblelem walcze. Lato, a ja z chusteczkami do nosa. jak macie jakies sposoby to podpowiedzcie. bo ja już miesiąc z tym walcze

Gość medicusDCL
Dzień dobry, Pisze Pani, że problem z zatokami regularnie powraca. Nie należy tego bagatelizować. Domowe sposoby mogą nie przynosić oczekiwanych efektów. Jeśli ból zatok nie ustępuje, zalecamy konsultacje z laryngologiem. Specjalista zbada przyczynę dolegliwości oraz dobierze skuteczną metodę leczenia. Zapraszamy do Medicus DCL we Wrocławiu. Więcej informacji oraz kontakt na naszej stronie internetowej www.medicusdcl.pl

Gość gość
Zauważyłam, że moje problemu z zatokami nie pojawiają się jak jest zimno, tylko jak robi się gorąco. Mial ktoś z was podobną dolegliwość? Od kliku dni świeci mocno słońce, a ja umieram z bólu, jak było chłodno oddychałam normalnie.

Gość milenaz
Mój problem z zatokami pojawia się o każdej porze roku. I nie działają, żadne lekarstwa. Sama nie wiem jak sobie z tym radzić już.

Gość medicusDCL
Dzień dobry Jeśli ból jest przewlekły radzimy skonsultować się z lekarzem laryngologiem. Specjalista przeprowadzi badania diagnostyczne oraz dobierze odpowiednią metodę leczenia. Zapraszamy do Medicus DCL we Wrocławiu. Więcej informacji i kontakt do Kliniki na stronie http://www.medicusdcl.pl.

Gość szczesliwazdrowa
Mogę polecić medicus dcl. Mój problem z zatokami zakończył się. jestem wyleczona i szcześliwa.

Gość gość
hej, a gdzie ten medicus dcl jest? bo nie potrafie znalezc, a widze ze duzo jest medicusow w polsce, to jedno i to samo?

Gość medicusDCL
Dzień dobry, Medicus DCL znajduję się we Wrocławiu, przy ulicy ul. Kardynała Wyszyńskiego 110, 50-307 Wrocław. Kontakt oraz więcej informacji znajdą Państwo na naszej stronie www.medicusdcl.pl.