Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koleżanka chce abym zapłaciła za jej ubrudzoną kanapę prośba o pomoc czy może

Polecane posty

Gość gość
Jakoś mi żadne zacieki nie zostają po praniu miejscowym. Tylko trzeba ruszyć mozgownica i zrobić to umiejętnie. Musiałoby mnie pogrzac żebym wzywala ekipę czyszcząca tapicerki haha! co za niedojdy z was. Przecież to się nie wchłania w sekundzie 15 centymetrów w głąb kanapy wariatki! Zbieram szmatką co trzeba z góry a potem szoruje gąbką gorącą wodą z płynem do prania tapicerek i po problemie. Potem wyciągam jak największą ilość wody osuszam suszarka i nie ma żadnych zaciekow plam ani nic nie śmierdzi.

Gość gość
Nie sypia na niej, ma swoją sypialnie osobną więc wg mnie zrobiła nie wiadomo o co awanturę. Sama ma małe dziecko więc niedługo zobaczy co to znaczy balagan.

Gość gość
gość dziś Jakoś mi żadne zacieki nie zostają po praniu miejscowym. Tylko trzeba ruszyć mozgownica i zrobić to umiejętnie. Musiałoby mnie pogrzac żebym wzywala ekipę czyszcząca tapicerki haha! co za niedojdy z was. Przecież to się nie wchłania w sekundzie 15 centymetrów w głąb kanapy wariatki! Zbieram szmatką co trzeba z góry a potem szoruje gąbką gorącą wodą z płynem do prania tapicerek i po problemie. Potem wyciągam jak największą ilość wody osuszam suszarka i nie ma żadnych zaciekow plam ani nic nie śmierdzi. X Ale to, że Tobie odpowiada takie czyszczenie nie znaczy, że komuś innemu będzie odpowiadało.

Gość gość
Jak dziecko ma biegunke tak małe to nie musi kucać ani robić żadnych wygibasów. Po prostu z tyłka leci jak z kranu głupia babo. Dziecko nie ma nad tym kontroli żadnej.

Gość gość
gość dziś Nie sypia na niej, ma swoją sypialnie osobną więc wg mnie zrobiła nie wiadomo o co awanturę. Sama ma małe dziecko więc niedługo zobaczy co to znaczy balagan. X K*rwa, może d*pczy się na tej kanapie. Tak ciężko to zrozumieć, że sraka Twojego dziecka może komuś przeszkadzać? Jakbyś miała odrobinę oleju w głowie to byś sama zaproponowała zapłatę za czyszczenie chemiczne i nie byłoby kłopotu. Ale nie, Twoje dziecko to pępek świata. Jego kupa pachnie fiołkami i może brudzić gdzie popadnie. A ktoś, kto lubi mieć czysto niech się dostosuje... Żenada:/

Gość gość
W życiu by mi do głowy nie przyszło kazać komuś płacić za czyszczenie całej kanapy. Zwykła naciągaczka ta koleżanka i tyle! Ani bym nie wyprosiła nikogo, takie sytuacje się zdarzają i trudno. Dałabym co trzeba w łapy matce dziecka i szoruj kobito co napaskudził Twój dzieciak. Sama mam dziecko więc potrafię być wyrozumiała w takich przypadkach. Ale na kafe jak to na kafe, waszym dzieciom wszystko wolno, ale gdy się to samo innemu dziecku przytrafi to już robicie dramat tragiczny i nazywacie dzieci od gówniaków itp. epitetów. Obrzydliwe jędzowate baby!

Gość gość
gość dziś W życiu by mi do głowy nie przyszło kazać komuś płacić za czyszczenie całej kanapy. Zwykła naciągaczka ta koleżanka i tyle! Ani bym nie wyprosiła nikogo, takie sytuacje się zdarzają i trudno. Dałabym co trzeba w łapy matce dziecka i szoruj kobito co napaskudził Twój dzieciak. Sama mam dziecko więc potrafię być wyrozumiała w takich przypadkach. Ale na kafe jak to na kafe, waszym dzieciom wszystko wolno, ale gdy się to samo innemu dziecku przytrafi to już robicie dramat tragiczny i nazywacie dzieci od gówniaków itp. epitetów. Obrzydliwe jędzowate baby! X Wiesz co, a mnie by w życiu do głowy nie przyszło, że można nie zaproponować czyszczenia kanapy. My tutaj znamy wersję autorki, a znając życie plama jest po prostu duża lub bardzo widoczna, obicie sofy jasne, a na dodatek wszystko śmierdzi. Pewnie to taka plama,że każda matka dbająca o minimum komfortu i czystości u siebie w domu wynajęłaby ekipę, bo zapieranie nic by nie dało. Autorka to pewnie syfiara, co jej plamy, zacieki i smród nie przeszkadzają.

Gość gość
Ewidentnie wiekszosc na kafe to syfiary skoro nie maja odruchu by zapłacić za PRZYWRÓCENIE STANU KANAPY. Bo gowno wtarte glebiej to sobie w swoim domu zapierajcie. Teraz zastanawiam sie co Wy w kanapach swoich miec musicie albo w materacach.

Gość gość
Do 14.34 Ty to dopiero jebjęta jesteś.

Gość gość
Jak dziecko ma biegunkę, to się z nim w gości nie chodzi..