Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam zadnych zainteresowan, nic nie sprawia mi przyjemnosci

Polecane posty

Gość gość

Jak mogę to zmienić? Siedze w domu z dzieckiem i zajmuje się wyłącznie domem, gotowaniem i dzieckiem. Nawet kiedy mam wolna chwile to nie wiem co mogłabym dla siebie zrobić bo nic mi nie sprawia przyjemności. Jak znaleźć sobie jakies zajecia i pasje dla siebie ?

Gość gość
A co robiłaś w wolnym czasie zanim urodziło się dziecko?

Gość gość
niewiele, bo pracowałam dużo i nie miałam wolnego czasu praktycznie

Gość gość
I przy małym dziecku masz więcej wolnego czasu? Dziwne :D Popróbuj po trochu różnych rzeczy, może coś Ci się spodoba i Cię wciągnie. Proponuję jakieś sporty, czytanie książek.

Gość gość
Autorko, przez całe zycie nie zauważyłaś co ci sprawia przyjemność?

Gość gość
No na to by wychodzilo. Jednak dziecko jest mniej meczace niż praca jak miałam (12 godzin w knajpie) tylko w niedziele mniej

Porządnie się zastanów, może gotowanie sprawia Ci przyjemność albo spróbuj robić sama biżuterię a jak to nie pomoże to poszukaj w sieci sposobów na relaks.

Gość gość
No ona właśnie szuka w sieci sposobów na relax, chyba po to napisała na tym forum...

Gość gość
Spróbuj jakiegoś sportu, jeśli masz z kim dziecko zostawić od czasu do czasu. Może basen, rower, aerobic, joga? To ostatnie możesz robić też w domu. Coś artystycznego - jak ktoś wyżej Ci już radził, popróbuj robić biżuterię handmade lub inne rękodzieło, malować, a może robić fotografie? Aparat masz na pewno choćby w telefonie, na początek wystarczy. Może lubisz czytać? Przejrzyj portal lubimyczytac.pl i zobacz jakie książki są tam polecane i które mogłyby Cię zainteresować, a potem wio do biblioteki lub księgarni! A może nauka jakiegoś języka obcego? Albo szlifowanie tego który już znasz? Możesz się sama uczyć korzystając z bezpłatnych portali, słuchając piosenek i oglądając filmy w tym języku. A może gotowanie, pieczenie ciast? Przyjemne z pożytecznym. Spróbuj przygotować coś fikuśnego i rezultatem poczęstować rodzinę lub znajomych. Długo jeszcze można by pisać, bo możliwości jest multum, autorko, rusz głową!

Gość gość
Trzeba mieć naprawdę nudne życie, żeby się na forum pytać co zrobić z wolnym czasem :o

Gość Turkuć
A filmy, seriale, gry komputerowe?

Gość gość
No tak, najlepiej niech założycielka topicu usiądzie przed telewizorem i gapi się bezmyślnie godzinami w głupie seriale. Bardzo rozwijające zajęcie! :D

Gość gość
up

Gość gość
Dziwne.

Gość gość
Anhedonia,.moze to na nia wlasnie cierpisz? Moze to objaw znuzenia,depresji? Warto sie nad tym zastanowic. Moim zdaniemmdpbrze by Ci zrobil jakis wyjazd,zmiana ptoczenia. Czy wgremwchodzi jakis wyjazd na kilka dni,np. Do rodzicow? Wydaje mi sie ze porady typu ksiazki,kolorowanki antystresowe itp. Niewiele tu pomoga.

Gość gośćG
Autorko a może ozdabianie róznych przedmiotów techniką decoupage ? Bardzo łatwa i wciągająca robótka. Ozdobisz sobie wiele rzeczy w domu a jak dojdziesz do wprawy to i sprzedawać mozesz takie wyroby, bo są piękne . W necie jest wiele filmików instruktażowych , tu jeden na pudełku : https://youtu.be/V6efwWi-Ujk A tu na szkle : https://youtu.be/TDWD_FZsO4g A tu coś na choinkę - bombka : https://youtu.be/CfAn4Hi32Tc

Gość ehh
Dnia 28.07.2016 o 12:20, Gość gość napisał:

Trzeba mieć naprawdę nudne życie, żeby się na forum pytać co zrobić z wolnym czasem 😮

Trzeba mieć naprawdę nudne życie, żeby odpowiadać komuś na forum w komentarzu jakie to ma nudne życie i nie wnosić nic do tematu. 

Gość gosc

może zacznij blogowanie?