Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamisiak1987

O CO MU CHODZI..?

Polecane posty

Gość kamisiak1987

sytuacja u mnie w pracy. Kolega z sasiedniego dzialu-kilka razy mnie zaczepial, proponował kawę itp. zauwazylam ze czesto pojawia sie w moim towarzystwie.Kilka rzy niby w zartach pytal czy jestem zajęta, czy mam faceta...Niedawno zdobyl moj nr i zaczal pisac smsy. W ktoryms momencie zaswiecila mi sie czerwona lampka i zapytalam o co mu chodzi. Napisal ze jestem mila i dobrze mu się ze mna rozmawia. Poinformowalam, ze mam chlopaka i przypomnialam mu o jego narzeczonej. Na co napisal ze zle go zrozumialam, ze przeciez on chce sie tylko zakumplowac. Generalnie poczulam sie jak idiotka i mam wrazenie ze sama sobie cos uroilam. ...

Gość gość
To nie ty wyszłas na idiotke tylko on. Co za debil. Jakby nie był tobą zainteresowany to by nie zapraszał na kawę. Ja w ogóle jestem przeciwna takiemu zwyczajów chodzenia gdziekolwiek z kolega czy koleżanka bo z góry to mi śmierdzi

Gość gość
narzeczona :) jak jest po ang? fiancee ? o kurde, dobrze, czyli jeszcze pamietam podstawy :D

Gość gość
Nie wiedział jak z tego wyjść z twarzą i temu tak ci powiedział. A tak naprawdę myślał że uda mu się ciebie poderwać.

Gość kamisiak1987
kilka dni przed calą sytuacją przyznal ze ma do mnie slabosc, a pozniej generalnie zasugerowal ze mam jakies urojenia i ze zle go zrozumialam. W sumie daleka jestem od samozachwytu nad swoja osoba i raczej nie jestem typem dziewczyny ktora wszedzie widzi adoratorow ale na to wychodzi. Nie wiem juz sama co myslec. Glupio mi. Wyszło na to, ze sama sugeruje mu ze wpadlam mu w oko.

Niczego mu nie sugerujesz, a on wykręcił się koleżeństwem bo dałaś mu do zrozumienia, że nie jesteś zainteresowana jego podrywami.

Gość gośćssja
faceci to dranie.

Gość gość_ze_smiercia_jej_do_twarzy
oni to psuje i chuye

Gość thebill
jakis debil

Gość gość
J.w. Jak ja nie cierpie takiego s.k********.s.y.n.s.t.w.a. Ma narzeczona,a zarywa do innej. Zal

Gość gość124
zarywa? bo napisal Ci smsa i zaprosil na kawe? sama sobie to wkrecilas.