Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co jest grane z tymi tematami.. dziewicami niedziewicami

Polecane posty

Gość gość

Prawiczkami i nieprawiczkami

Gość gość
że dziewica i prawiczek się szanuje niedziewica się puszcza, nie szanuje tak samo jest z nieprawiczami

Gość gość
Okey ale te tematy są mnożone nom stop.. weźcie jeden temat zróbcie !

Gość gość
Już sama miałam założyć taki topik, bo po prostu już rzygać mi się chce od tych przegrywów, co piszą dziewczynom jak mają żyć

Gość gość
gość dziś kierujemy was na dobrą drogę dlatego stąd te tematy

Gość gość
Dziewczyna która ma za sobą pierwszy raz tez może być kochająca żoną i matką, musza tylko na.siebie trafić odpowiednie osoby

Gość gość
gość dziś nie może bo się puściła i nie rozumiem jak można tak nie szanować ciała?!?!!?!?!

Gość gość
Przepraszam bardzo.. miałam partnera przez 6lat, skąd miałam wiedziec ze poleci do mlodszej?

Gość gość
"kierujemy was na dobrą drogę dlatego stąd te tematy" Ale żadna dziewczyna o zdrowych zmysłach nie będzie słuchać takich zboczeńców i fetyszystów, więc... 🖐️

Gość gość
gość dziś zboczeńców to masz nieprawiczków cytaty kobiet na moje tematy: "autor prezentuje normalne wartości cywilizacyjne, nie wiem o co Ci chodzi. albo chcesz mieć męża, albo wietrzyć cipę. zawsze był taki wybór." Co teraz? "Pozwol ze zamiast prawiczkow ja cie oswiece jesli pozwolisz. Mam 37 lat i 2 synow 9 i 15 lat i widze co sie dzieje wsrod mlodziezy. Seks seks seks i jeszcze raz seks. Jak ktos przed slube zalicza kolejne dziewczyny to dlaczego po slubie nagle mialby przestac. Nie jestem fanka barona pancernego ale w wielu kwestiach szczegolnie nt. rodziny ma racje jak malo kto. Nie jestem tez zadna moherka ale nie chce by moi synowie zachowywali sie jak psy na baby. Jak tobie nie przeszkadzalo miec wiele zwiazkow i z kazdym uprawiac seks to gratuluje. Niech zgadne jestes nadal niezamezna nie z wyboru prawda?" Tutaj masz opisane o tych kurwiarzach nieprawiczkach :)

Gość gość
jestem jedynie oburzony brakiem trzymania dziewictwa do ślubu :) "Wedlug badan i statystyk im mniejsza ilosc partnerow seksualnych kobiet tym bardziej udane malzenstwo najbardziej szczesliwe sa te ktore wyszly za maz za swojego pierwszego i jedynego."