Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tycie podczas okresu

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie- czy zauwazylysci pe podczas okresu/albo kilka dni przed wzrost masy ciala? Duzy brzuch prawie jak w ciazy, wiekszy cellulit i ogolnie uczucie ze sie wqzy okolo 100kg? oczywiscie bez objadania sie, orzy normalnej diecie. Ile srednio przybieracie a ile najwiecej? i kiedy to z was "schodzi?

Gość gość
to woda, która jest potrzebna do tego procesu. ILe wy macie lat? poczytajcie troche o tym jak działa wasz organizm

Może warto w związku z tym po prostu porozmawiać z jakimś dietetykiem na ten temat? Jeśli nie czujecie się z tym komfortowo, można przecież zasięgnąć porady specjalisty. Ja od jakiegoś czasu również obserwuję spore zmiany, jeśli chodzi o mój metabolizm i planuję wizytę w Poradni Jasmed (Wrocław), żeby ustalić z dietetyczką dietę odpowiednią dla mnie. Myślę, że to zdecydowanie dobry krok dla mojego zdrowia i ogólnego dobrego samopoczucia, szczególnie, że widzę, że muszę już zacząć działać, bo samo mówienie o tym to za mało.

Gość gość
normalne że podczas okresu więcej się waży, to przez zatrzymanie wody w organizmie...