Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość black_eyed

ubieram majtki zony

Polecane posty

Gość black_eyed

Uwielbiam ubierac seksowne majtki mojej zony. Mam wielkie szczescie, ze ona to akceptuje. Macie takie doswiadczenia?

Gość bleck_eyed
Te majtki ubieram w gumofilce dziadka :classic_cool:

Ja ubierałem żony majtki i waliłem konia. Żona mnie nakryła i teraz mam założony pas cnoty, zero sexu żona jak ma chęć na sex to muszę wylizać żonie szparkę ja oczywiście zamknięty w pasie cnoty. Tak zostałem osobistym eunuchem mojej żony

Wy tu sobie robicie jaka i się wyśmiewacie a ja Wam powiem, że wiele, bardzo dużo kobiet w Polsce wcale nie ubiera , nie nosi żadnych majtek z powodu panującej biedy w Polsce ,

wskakuje w jakieś najtańsze rajstopy za 2,50 PLN lub tańsze a wieczorem podarte wrzuca do kontenera z plastikiem 

i kobieta się żali, że wyrzuciła do śmietnika 2,50 PLN a za te pieniądze można kupić twarożek na śniadanie. 

Wy tu sobie robicie jaka i się wyśmiewacie a ja Wam powiem, że wiele, bardzo dużo kobiet w Polsce wcale nie ubiera , nie nosi żadnych majtek z powodu panującej biedy w Polsce ,

wskakuje w jakieś najtańsze rajstopy za 2,50 PLN lub tańsze a wieczorem podarte wrzuca do kontenera z plastikiem 

i kobieta się żali, że wyrzuciła do śmietnika 2,50 PLN a za te pieniądze można kupić twarożek na śniadanie. 

Dobre. Muszą rozsiewać intensywną aurę. Gdzie poznajesz takie kobiety?