Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcę mieć bogatego męża

Polecane posty

Gość gość

Chcę mieć bogatego troskliwego przystojnego męża i do tego musi być młody stare dziady mnie nie interesują najlepiej inżynier

Gość gość
ja chcę mieć bogatą żone, przy której nie będę musiał pracować tylko całe dnie n*******lać na konsoli i chodzić na siłkę :classic_cool: to by było życie ehhhhhhhh

Gość gość
Jeżeli sama nie jesteś młoda, piękna, wykształcona i w miarę majętna, to nie masz szans. :D Bogaty może weźmie niebogatą, ale biedaczki nigdy.

Gość gość
A ja będę bogata, już stawiam ku temu pewne kroki. Po co mi bogaty facet, skoro sama mogę coś zdobyć? I potem znaleźć bogatego męża, byśmy byli podwójnie bogaci.

Gość gość
a bogata biedaka?

Gość gość
No właśnie jestem młoda piękna wykształcona znam biegle angielski ale fakt bogaty wybiera również bogatą

Gość gość
gość dziś Ludzie zawsze dobierali się przede wszystkim pod względem społeczno-ekonomicznym. Oczywiście z czasem także inne rzeczy zaczęły mieć znaczenie, ale ten jeden czynnik pozostał niezmienny. Takie historie, że hrabia poślubił służącą albo panna z bogatego domu uciekła z robotnikiem to w tanich romansidłach. :D Dzisiaj też raczej nie zdarza się, żeby bogata pani adwokat związała się z barmanem albo chirurg plastyczny ożenił się z panienką pracującą w solarium.

Gość gość
to dlaczego bogac***iłkarze żenią się z takimi biedackimi solarami?

Gość ŁyyySyyy
Jestem młodym, przystojny skur****nem. Aktywnie uprawiam sport, ukończyłem studia inż/ mgr z wyróżnieniem, mam stabilną pracę w branży w której zdobyłem wykształcenie, rozkręcam swój własny biznes, mam nowy samochód, jestem ambitny i zmotywowany. Biegle władam dwoma językami obcymi, kolejne dwa znam w stopniu komunikatywnym, jestem również osobą bardzo oczytaną, zwiedziłem trochę świata, posiadam rozległe zainteresowania, wysublimowane poczucie smaku, szyję sobie ubrania na miarę, posiadam nienaganne maniery itd co Ty masz do zaoferowania droga koleżanko?

Gość gość
Deblie bogaty z biedną nigdy się nie z piknie bo taka natura chyba ze dla Was bogaty to ten co zarabia 10 tyś na mc

Gość gość
ale fakt bogaty wybiera również bogatą xxxx Niekoniecznie bogatą, ale koniecznie wykształconą, obytą i ambitną. Ważne jest też środowisko, z którego pochodzi. Dziewczyna z choćby nauczycielskiego domu będzie lepiej odbierana niż córka sprzątaczki i bezrobotnego pijaka.

Gość gość
Hehehe łysy jebles grzywą o kant stolu

Gość gość
to dlaczego bogac***iłkarze żenią się z takimi biedackimi solarami? XxX Bo sami często pochodzą z biedoty i patologii. Ma sobie tępawy kopacz wziąć zamożną lekarkę czy prawniczkę? O czym oni będą rozmawiali, gdzie spotkają się ich światy? Poza tym, jak to proste chłopaki, lecą na zgrabną dupę w obcisłej mini i nic innego się w kobiecie nie liczy. :D

Gość ŁyyySyyy
@ gość dziś "Deblie bogaty z biedną nigdy się nie z piknie bo taka natura chyba ze dla Was bogaty to ten co zarabia 10 tyś na mc" Drogi gościu, załączam specjalnie dla Ciebie co to znaczy, że ktoś jest osobą bogatą/ zamożną: Do grupy osób zamożnych należą ci, których przeciętny dochód miesięczny brutto wynosi od 7 100 do 20 000 zł. Ludzie bogaci to tacy, których przeciętny dochód miesięczny wynosi powyżej 20 000 zł brutto (oraz posiadają aktywa płynne o wartości powyżej 1 mln dolarów – gotówka, lokaty, obligacje). Tak więc bycie bogatym to nie kwestia "widzimisię"

Gość gość
Osobiście uważam ze Ronaldo by za mną szalał

Gość gość
gość dziś xxx w sumie racja