Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abu abu

kiedy kogoś lubię

Polecane posty

unikam / nie potrafię być miła/ nie chcę pomagać. Boję się że ktoś rozpozna ile dla mnie znaczy. Czy to facet czy kobieta. Nie odpowiem miłego dnia. Ciężko żeby mi to przeszło przez gardło i sama nie wiem co powinnam. Hm chciałabym żeby ktoś sam to wiedział ale nie miał dowodów. Rozpoznajcie osoby podobne do mnie może to jest dobre

Gość gość
w ogole nie rozumiem tego belkotu

Gość gość
Jestem taki sam. Ludzie przez to biorą mnie za gbura :( FeelsBadMan

@AbuAbu Zadaj sobie pytanie - "Od kogo dostałam ten wstyd?". Ktoś Cię "zaprogramował" na wstyd, wycofanie. Ile masz lat?

Gość gość
jestes dziwakiem, ja kiedys bardzo pomagalam tym ktorych lubie, a z wiekiem zrobilam sie bardziej leniwa i wygodna, nie chce mi sie byc na kazde skinenie ludzi tak jakbym swojego zycia nie miala, nie lubie sie podporzadkowywac :D

22 lata. W sumie to ktoś mi się podoba i nie wiem co powinnam z tym zrobić czy wogóle coś powinnam. 1 nie wiem czy zajęty 2 nie wiem czy mnie lubi 3 nie wyobrażam sobie żeby się dowiedział że lubie 4 nie wyobrażam sobie go zroanić 5. nie wiem czy przzy nim bym nie zgłupiała czy potrafiłabym się odnależć 6 nie zniosłabym że nie wiem co myśli 7 sama nie wiem o co mi chodzi Najłatwiej jest pokazać nie zależy mi zbytnio niż coś czuje nie mam pojęcia co z tym zrobic , nie wiem po co mi to i się tego boje

Gość gość
doskonale Cię rozumie. po prostu boisz się odrzucenia, dlatego pierwsza zrywasz kontakt i ignorujesz innych. robię tak już od wielu lat 🖐️

Gość tak zza winkla
Masz przesrane. Zrób coś z tym, lecz to, bo czarno widzę 🌼

Gość gość
najwyżej zostanę seryjną morderczynią hehehe :D