Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gość od homocwela na wsi typu polkowskie nie jest nudno

Polecane posty

Gość gość

Dzieci mają mega dużo zabawy i mega dużo wolnej przestrzeni bo są duże podwórka każdy ma duże podwórka na drogach mało aut jedzie więc można pojeździć na hulajnodze rolkach wrotkach deskorolce myśmy w dzieciństwie tak robili wchodziliśmy na drzewo robiliśmy domek na drzewie w starym garażu pod gankiem w domu spaliśmy w namiocie u mnie na podwórku zimą na sankach z górki zjeżdżaliśmy jest dużo przestrzeni że nordic walking można uprawiać jest dużo zieleni lasów pól itd można biegać uprawiać sport można rowerem pojeździć dzieci bawią się w klasy diabła na ulicy oraz na podwórkach w chowanego berka ganianego podchody można puszczać latawce jest świeże powietrze i w nocy spokojnie można wychodzić można skuterem pojeździć oraz quadami ...

Gość gość
PS niemal w każdej wsi są boiska place zabaw świetlice w polkowskiem też są wszystkie tu wymienione rzeczy są dwa boiska place zabaw świetlica grill grzybek można w tennisa pograć koło placu zabaw można w siatkę pograć a na boisku koło szkoły w noge ty nawet nie wiesz ile fajnych rzeczy można robić na wsi

Gość gość
polkowskie - gigadziura namysłów - megadziura opole - dziura koniec tematu. W Y P 1 E R D A L A J

Gość gość
Dzieci też się na placach zabaw bawią są festyny dożynki ps w każdej wsi jest telewizja w tym satelitarna radio Internet każdy ma po dwa auta ps w domu można sobie posiedzieć przed komputerem laptopem na tablecie na telefonie każde dziecko ma też konsole itd można sobie tak jak w mieście obejrzeć tv oraz filmy na dvd można książkę poczytać w ogrodzie na kocu dzieci w dmuchanych basenach latem sie na podwórku kąpią po co jechać na normalny prawdziwy basen do miasta (w naszym przypadku do miasta namysłów i zapłacić nie wiem czy za basen kryty i odkryty razem ile sie płaci bo jest i kryty i odkryty tam też jest sauna nie wiem czy za saunę się płaci osobno czy razem) można sobie radia posłuchać można sobie muzyki na telefonie posłuchać ja się na wsi od urodzenia wychowałem i całe życie mieszkam na wsi dużo osób z miasta namysłów nam zazdrości bo dużo osób z nich ma rodzinę w polkowskiem i oni jak i ty mieszkają w mieście bo namysłów jak dobrze wiesz to też miasto nie wiedzą jak to jest mieszkać na wsi (super jest na wsi)

Gość gość
Co jest gorsze giga czy mega ps zobacz ile rzeczy można robić na wsi ja całe życie się na wsi wychowałem i nigdy wsi na miasto (nawet na miasto namysłów) nie zamienię to w miastach jest nudno

Gość gość
ps ja do miasta czyli namysłowa mam 15 km to co za problem sobie pojechać np na zakupy do marketu typu biedra kaufland intermarche czy lidl albo do banku do lekarza do domaszowic 8 km od polkowskiego można pojechać my częściej teraz jeździmy na zakupy do marketu dino do domaszowic odkąd go w grudniu otworzyli a na większe zakupy 2 razy w tygodniu to do namysłowa jedziemy ps do banku spółdzielczego wolimy do namysłowa jechać bo w namysłowie w spółdzielczym w przeciwieństwie do domaszowic jest bankomat ps w namysłowie jest mnóstwo banków chyba kilkanaście banków jest w namysłowie i w każdym jest bankomat

Gość gość
ps do domaszowic możemy pojechać do restauracji czy do warzywniaka i sklepiku budowlanego do apteki nie musimy do namysłowa jechać bo po co skoro w domaszowicach też są do namysłowa mamy 15 km a do domaszowic 8 km tylko że w domaszowicach jest tylko jedna restauracja, a w namysłowie jest ich mnóstwo tak damo jak mnóstwo kawiarni barów pubów pizzerii lodziarni automatów do lodów dyskotek itd ...

Gość gość
ps w domaszowicach jest tylko jedna apteka, a w namysłowie jest ich mnóstwo praktycznie na każdej ulicy w domaszowicach czynna jest do określonej godziny a gdy będzie późno to jedziemy do apteki do namysłowa bo wszystkie apteki w namysłowie bądź większość są czynne całą dobę ps jak coś poważnego się stanie to do szpitala oraz na pogotowie ratunkowe czy do ośrodków zdrowia do namysłowa jedziemy

Gość gość
Namysłów Pogoda: Namysłów Przewaga chmur · 26 °C 15:38 Fakty w skrócie Namysłów – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów.Wikipedia Liczba ludności: 16 297 (2008) Powierzchnia: 22,62 km²

Gość gość
Siloe. Apteka Apteka · Obrońców Pokoju Rodzinna. Apteka Apteka · Mickiewicza Apteka Mniszek Apteka · Piłsudskiego Otwarte do 19:00 Przy Targu. Apteka. Piotrowiak I. Apteka · Wały Jana III Pod Białym Orłem sp.j. Apteka Apteka · Rynek Pharmacia Reymonta Jerczyńska Ewa, mgr farm. Apteka Apteka · 3 Maja Apteka Pod Lwem Apteka · Piłsudskiego Zamknięte na stałe to są apteki w namyslowie to ze napisalem ze na kazdej ulicy to przesadzilem

Gość gość
Odpisz

Gość gość
Up

Gość gość
Odpisz

Gość gość
No odpisz

Gość gość
Up

Gość gość
Up