Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osamotniona w problemie

przyjaciolka nie chce mi pomoc

Polecane posty

Witam, mam problem. Wiem ze w otoczeniu w ktorym spedzam duzo czasu kraza o mnie plotki,ogolnie jestem na jezykach. Widze ze ludzie zmienili do mnie nastawienie. Probowalam sie dowiedziec o co chodzi od przyjaciolki z ktora spedzam duzo czasu,wspolne wyjazdy,kawy,zakupy itp ale mnie zbywala,mowila ze nie wie ,ze przy niej nic sie nie mowi itp. Ogolnie sytuacja zaczela sie po ostrej wymianie zdan mojej z jedna osoba,w obecnosci calego otoczenia,wiem ze po moim wyjsciu wtedy ta osoba jeszcze sie zloscila i psioczyla na mnie,mogla rozne rzeczy o mnie wtedy mowic,czy wyciagnac na jaw niezbyt chlubne wydarzenia z mojego zycia w zlosci.od tego czasu ludzie inaczej sie zachowuja w moim towarzystwie,z czasem przerodzilo sie to w posmiechiwanie. Moje kontakty z tymi ludzmi sie rozluznily, ale moja przyjaciolka wciaz spedza z nimi duzo czasu,i ze mna jwdnoczesnie tez. Chcialam sie dowiedziec o co chodzi,chcialam naprawic relacje ale ona nie reaguje na moje prosby i twierdzi ze nic nie wie,a ostatnio zaczela sama sie podsmiechiwac w moim towarzystwie kiedy cos mowie. Nie wiem co zrobic.prosze o rady.

Gość gość
A czy faktycznie mogły wyjść na jaw jakieś niefajne rzeczy? Prawdziwe?

Gość gość
ktos ci robi kolo d**y,moze nawet ta cala"przyjaciolka: zapytaj wprost o co ludziom chodzi

Gość gość
a jak fakty sa prawdziwe,zapytaj czy kazdy z nich jest krysztalowy,skoro szukaja ofiary,ktora z ciebie robia podziekowalabym za takie"towarzystwo" i szukala wartosciowych ludzi,natomiast ca cala"przyjaciolka" to kawal niezlej szmaty jak dla mnie

Jest mozliwosc ze mogl wyjsc jeden fakt,mojej przygodnej znajomosci z pewnym mezczyzna. Ktorego oni wszyscy tez mieli okazje spotkac,jeden raz. Nie wiem czy osoba z ktora mialam ta wymiane zdan zna ten fakt ale jest taka mozliwosc.

Gość gośćosamotniona w problemie
Prosze o porady

Gość gość
Ta przyjaciolka olala mnie.smutno mi bo nawet nie wiem o co chodzi.