Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PanistylistkaM

JESTEM STYLISTYKĄ PAZNOKCI I MAM PROBLEM

Polecane posty

Gość PanistylistkaM

Witam. Może jest tu jakaś inna stylistyka paznokci? . Czy wy też macie klientki, które w trakcie miesiączki przychodzą na paznokcie i na drugi dzień nie mają tych paznokci. ?Wkurza mnie to strasznie , najgorsze jest to, że one są uparte i chcą w dzień miesiączki paznokcie. Nie wiem już w jaki sposób mam im tłumaczyć, że lepiej wtedy nie robić bo jesteśmy osłabione, pocimy siebie, nasza płytka robi się tłusta i odrzuca żele i hybrydowe paznokcie. Potraficie dotrzeć do takich klientek? Nie chce ich zarazić ale nie chcę też żeby później były zdziwione, że odpadło. .

Gość PanistylistkaM
Czekam na odpowiedzi najlepiej od doświadczonych stylistek. :)

Gość gość
Postaw tabliczkę na swoim stoliczku: UWAGA: Paniom z miesiączką pazurki nazajutrz odpadną.* *(tu małym druczkiem wyjaśnienie dlaczego tak jest) Ty będziesz kosić kupę siana z miesiączkarek, a one nie będą się miały do czego przyczepić.

Gość PanistylistkaM
Troszkę jest jak później trzeba odnowe robić bo nie utrzymały się te paznokcie, normalnie to jest wszystko ok ,ale przecież nie będę pytała klientki każdej z osobna czy ma miesiaczke

Gość PanistylistkaM
Hehehe zrobila bym tak ale od razu na drugi dzień wylatuje z pracy. Mam szefową .. :p nie Ja o tym decyduje

Gość gość
Nie pytaj tylko ostrzeż jak powyżej Ci napisałem. Albo postaw kontener z darmowymi tamponami i patrz, która bierze :) (tu uwaga na chytre baby z Radomia)