Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o biurach detektywistycznych

Polecane posty

Gość gość

Ja ze to naruszenie prywatności

Gość gość
bez jaj:D co najwyżej z naruszania prywatności zrobiono straganową atrakcje.

Gość gość
mnie np wkurza świadomośc tego, że istnieją ludzie którzy wiedzą o mnie wszystko łączniez ym co ja bym chciał wiedzieć i mi kooorfy nie chcą tego powiedziec. biuro biurem ale takie biura też skądś czerpią informacje. a same raczej nie prowadzą przepastnych baz danych nie mówiąc o ich analizowaniu

Gość gość
założe sie, że jak bym sie do takiego zgłosił to bym mu nawet nie musiał mówić jakich informacji potrzebuje. nie mówie tu o ludziach z wojska i wywiadu bo oni owszem mają te informacje ale zapewne wzbogacone o jakieś literackie przypisy. tak czy siak nie chciałby być w skórze takiego gościa jak go spotkam i zorientuje ssie że to on

Gość gość
nie dość że mnie kooorfa szpiegują to jeszcze utrudniaja zycie. już c***j z tym szpiegowaniem wyjepane mam na to ale koorfa bezczynne patrzenie na moją męke nie ujdzie im płazem

Gość gość
chociaż z drugiej strony jak mam napad paranoi to rodzi mi sie w głowie pomysł żeby wywieźć jednego z drugim do lasu i troche z nimi porozmawiać w miłej atmosferze. mam wrażenie że coś wiedzą. tak sie z tym pomysłem kolebe ale w końcu sie przekolebe chyba

Gość gość
trzaby wykombinoać jakąś akcje żeby wrodzona dobrodusznośc nie uniemożliwiła mi zdobycia informacji ale to sie da zrobić

Gość gość
już wiem. zaprogramuje urządzonko do rozpoznawania głosu które zapewne już istnieje w dodatku z odpowiednim oprogramowaniem i nazywa sie smartfone ustawie je na wysłanie informacji na 911 o tym gdzie jesteśmy o ile padną słowa które paść muszą z ust osoby z która będe rozmawiał w jakiejejś hermetycznej chatce z ulatniającym sie gazem otwieranej wyłącznie od zewnątrz:)

Gość gość
mam nadzieje że przyjadą strażacy a nie policja. tak czy siak rzwiązanie jest proste bo bez względu na to czy sie czegokolwiek dowiem rozwiązuje wsystkie moje problemy:) jestem z siebie dumy chce medal od generała polko

Gość gość
kooorfa ale to bym se musiał jeszcze jezyk urżnąć:(

Gość gość
bo przecież kooorfa tamten ze strachu beedzie po mnie powarzał jak papuga po robinsonie

Gość gość
c****j wpiertole se cztery porcja znieczulenia miejscowego od dentysty w język

Gość gość
....ebeeehhhhh....baaheeeeeffffffaaaa....kaaafaa....uffhhhhuuuuuu!!!!!!!!!

Gość gość
dojdzie do tego że mnie tamten bedzie meczył o informacje:D:D:D trza bedzie c****ja spetać. a już myślałem że sie obedzie bez przemocy:(

Gość gość
mi kooorfa cia może skoczyć ze swoim laniem wody i guantanamo. zawsze wiedziałem że to dekle.

Gość gość
wyyślaja jakieś cuda na kiju. swatają ze sobą gołe baby z miesiączką z gołymi facetami wyciągniętymi z zimnej celi..koooorfa coza pedał to wymyślił? chyba jakiś generał

Gość gość
jeszcze powinni zaprosić rabina zeby im kazał skakac przez miotłe:D nie no ja wiem, że oni sie zajmuja ważnymi kwestiami doprowadzania ludzi do rozpaczy. jakby nie można było ich doprowadzić do ekstazy np. no ale ich metody wynikają z polityki kadrowej. jak sie człowiek pośmiac nie umie to ciężko żeby wpadł na pomysł że można kogos przekonac do swoich pomysłów na wesoło. siedzą kooorfa te nadete kloce l********gi piertolone krawaciarze wspierani logisycznie przez kolesi oderwanych granatem od jakiejś sieciowej rozgrywki i wymyslaja wiecznie to samo

Gość gość
cia blackwater, bezpieczeńśtwo narodowe. a nie lepiej domowe przedszkole, zielone wzgórza i impreza w pubie?

Gość gość
bo koorfa największym zmartieniem każdej kobiety w celi jest PODŚIADOMY wstyd że krwawi a każdego faceta pewnego że nie dożyje następnych urodzin troska o to aby nie wysmiewano jego skurczonego penisa. ja kooorfa nie wiem kto to kooorfa wymyslił? chyba jakiśz piertolnięty japiszon po psychoanalizie który w zyciu głodny nie był czyli jak słusznie sie wcześniej domyśliłem generał. ja bym kooorfa na takie projekty nawet centa nie wydał niech kooorfa cwela ttuś kongresmen karmi

Gość gość
jakby mnie tak potraktowali to bym sie zapłakał na śmierć. szlochał bym na głos pod celą : SKURCZYŁ MI SIE Z ZIMNAAAAAA buuuuuuuuuuuu..aaaaaaaaaaaaaaaaa. jestem już złamany tera możecie mnie nakarmić bo na pewno was na studiach uczyli warunkowaniu dobrocią po traumaycznych przeżyciach. co zabarany ja piertole

Gość gość
Fajny temat mi wyszedł widzę xd

Gość gość
Widzę ze psychik

Gość gość
bez obrazy ale jak mnie kiedyś weźmiecie w obroty to prosze zamęczcie mnie na smierć fizycznie bo nie chce peknąc ze śmiechu:D.

Gość gość
druga beka PROJEKT MONARH sciśle tajny o czym powszechnie wiadomo. maltretują małe dzieci dysocjuje im osobowość i od tej pory maja co najmniej 15. nawet był wyiad z gościem, który odzyskał kontakt sam ze sobą... był wyszkolonym zabójcom o czym nie wiedział bo w międzyczasie sprzedawał lody w budce na rogu. tak sie zastanawiam do czego go używali z tak rozregulowanym czasomierzem, że wskazówki co minuta wskazywały inną godzine. bo chyba nie zajmował sie plnowaniem ani nawet realizacją jakichkolwiek planów. ale nie wątpie że takie rzeczy sie robi i ci którzy je robią wierzą ze to działa. przykra sprawa.jedyne co mnie pociesza że tych skooorfysynów niebawem c***j strzeli

Gość gość
tzn mogło być tak że nie wiedziałze sprzedaje lody w budce na rogu.w końcu po co mu to wiedzieć. wyszkolony zabójca...chyba kooorfa much. bo do zabijania czegokolwiek innego lepiej nadaje sie pies bo ma wieksze pojęcie co sie dzieje dookoła

Gość gość
i ak czytam koorfa i czytam te kontrolowane przecieki i sie zastanawiam za kogo oni nas mają. i doszedłem do wniosku ze za kretynów. z tego podejścia zresztą wynika cała reszta ich działalności a ono samo z przekonania o tym, że akurat oni kretynami nie są. to jakieś jepane nieporozumienie. klika kretynów terroryzuje 7 mld kretynów bo ich uaża za kretynów z tego powodu że siebie uważa za wybrańców..chooj wie kogo. chyba beny hilla

Gość gość
piertole was w dooope kooorfa niedorozwoje.

Gość gość
serio nie macie nic co by was dowartościowywało oprócz deprecjonowania reszty świata? to kooorefsko przykre. wręcz tragiczne. współczuje wam. tzn współczułbym gdybyście rokowali nadzieje na poprawe

Gość gość
ale niesety wasz stan jest tak zły że można was tylko dobić. co sie zresztą właśnie odbywa

Gość gość
członkini iluminati strzela z ucha dziennikarzowi o ym jak kazali jej zabijac kotki w dzieciństwie i wywoływali demony. rozumiem, że macie jakiś globalny projektor i bedzieta wspierać to piertolenie pokazami slajdów na niebie i świadectwami opetancyh na dopalaczach? idźta w c***j zebym nie wiedział że to pierwsza linia dezinformacyjnej obrony to bym se was darował