Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o biurach detektywistycznych

Polecane posty

Gość gość
rytualne zabójstwo ksiezny diany iksiąże jakiś tam jako antychryst. i tam u was pracują tacy co to łykają? ja piertole widze że bedzie prościej niż myślałem.

Gość gość
i mój ulubiony temat czyli masoni. ehhh. cęzko mi to mówić bo sie jednak troche do was przywiązałem i szczerze mówiąc bedzie mi was brakować ale o głupsze niż przedszkole. powinniście zamiast tych fartuszków smigać w pieluchach.

Gość gość
loża alfa loza beta loża wschód loża zachód...kooorfa. to jakieś rozbicie dzielnicowe? niedługo każdy sołtys bedzie miał swoją loże

Gość gość
bedzieta udaać kargula i pawlaka żeby sie żony złozyły na nowe garki po które was wyślą a wy w ten czas do gospody.....

Gość gość
pry czym możecie podzielić sie na wioskową masonerie spekulatywną i te drugą...alternatywną? jak zwał tak zwał. jedni bedą pisać historie loży od starozytnych waregów a drudzy bedą organizowali imprezki w homontach o pełni księzyca na ściernisku koalskiego

Gość gość
potem rytualne zarżniecie ekolgicznego barana albo szczęsliwej kury kupionej z dofinansowania i już możecie planować składke na uziemienie remizy po tym jak spłoneła od uderzenia "pioruna";) jak dzieci kooorfa

Gość gość
ja piertole może ja mam syndrom sztokholmski? dobra spadam. bafomet z wami i niech wam zoska daje sie klepać po tyłku bez policzkownia z jej strony;)