Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozpaaaaaaaaaacz

Czy to jest k... normalne?!

Polecane posty

Gość gość
Gdybys była moją synową, nie odwiedzałabym cię, a tym bardziej nie zapraszała do siebie. G****o ruszyć, to śmierdzi. Sama sobie radź i tyle.

Gość gość
Masz nie tylko dziwne wymagania, ale jesteś skąpa, niemiła, roszczeniowa, leniwa i źle wróżę temu związkowi. Myślę, że to prowo i to nędzne, aż tak głupich to nie ma

Gość gość
To k..wa normalne, nie lubią cię, to nie odwiedzają cię. Nikogo nie zmusisz do miłości.

Gość Rozpaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaacz
Widzę, że gdybym napisała, że chodzi o moich rodziców, a nie teściów, to inaczej byście ćwierkały. Miłego dnia złośnice

Gość gość
Nie chodzi o rodziców, czy teściów, tylko o twoje braki

Gość gość
To jest normalne że jak ktoś mnie nie zaprasza to się nie pcham.

Gość gość
Ja mam w dupie teściów

Gość gość
Wiesz co autorko, ja powiedziałabym że zależy mi na ich odwiedzinach i że czekam. Siłą nie przyciągniesz, ale skoro wcześniej wpadali i masz dobre relacje to może akurat się skuszą. Myślę, że po prostu nie chce im się ruszać z domu... A co do Was to skoro pociąg jedzie godzinę to autem chyba szybciej? Piszesz, że z 40 minut robi się 3 godziny... nie przesadzasz? Ja z dziećmi jeżdżę na weekendy po 100-500km w jedną stronę, średnio co drugi weekend odkąd mała skończyła 3 miesiące. Różnie bywało, wiadomo ja z dzieckiem, ale bez przesady. My jeździmy turystycznie, nie do rodziny, gdyby było tak koszmarnie to siedziałabym w domu. A co do roczku to koniecznie zrób. Przecież nie musisz ciągnąć wszystkich jak Cię nie stać. Zaproś tylko chrzestnych i dziadków, będzie tort i pamiątkowe zdjęcie na kiedyś. Roczek to bardzo ważny dzień. U moich dziewczyn roczek wyprawialiśmy jak drugie chrzciny.

Gość Rozpaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaacz
Chrzestnymi jest nasze rodzeństwo. Tego rodzeństwa mamy kilka sztuk każde z nas. Do tego po mojej stronie mają już rodziny. To co, mam jedną siostrę zaprosić, bo chrzestna, a drugiej nie, nawet jeśli ma z dzieckiem świetny kontakt?

Gość gość
Nie stać cię na tort?

Gość gość
Autorko masz problem z d**y . Gdyby sie narzucali to bys tu siedziala i biadolila ze jezdza do was. Problem robisz i jestes konfliktowa kaprysna zrzeda. Zejdz na ziemie

Gość gość
To się ciesz. Chciałabyś teściów co tydzień na wizycie? Tez byś narzekała, że ciągle przychodzą.

Gość gość
Jestes cholernie dziwna kobieta i dobrze ktos napisal : roszczeniowa i co by kto nie zrobil to i tak dla księżniczki bedzie zle. Okropne sa takie baby, posłuchaj meza bo widac ze on normalny jest. Z toba to same problemy musi miec twoj maz . Wspolczuje jemu.

Gość gość
Nie jesteś w stanie zaprosić swoich rodziców, rodzeństwa na ciasto z okazji roczku dziecka bo później musielibyscie tynk ze ściany jeść. Więc dlaczego chcesz żeby teściowie przyjechali? Stać cię na herbatę dla nich? Czy mają z domu wziąć. Myślę że tesciowie nie czują się mile widziani skoro ich nie zapraszasz. Może widzą tez wasza straszna biedę i nie chcą was narażać na koszt kupna dla nich herbaty.

Gość gość
Coś mocno zaśmierdzialo prowokacją 🖐️