Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja mama codziennie do mnie pisze.

Polecane posty

Gość gość

Hej. Jestem po 30 i mieszkam za granica. Moja mama codziennie do mnie pisze a jak jej nie odpisuje to sie pyta czemu nie odpisuje, czemu sie nie odzywam. Jak jej napisze ze jestem zajeta to sie pyta co robie. I do tego obowiazkowo raz na tydzien skype. No kurwa zaczynam miec dosc. Jak jej delikatnie dac do zrozumienia, ze przegina?

Gość gość
ciesz sie że tak jest... tez jestem po 30 i mame straciłąm w zeszłym roku. ile bym dala za taka moliwość napisania czy romowy

Gość gość
Poprostu nie odpisuj jej i kropka. I nie loguj się na Skype'a. Dla pewności, odinstaluj Skype'a, żeby cię nie kusiło.

Gość gość
Ja mam 31 lat moja mama do mnie dzwoni 1-2 razy dziennie mieszkam 50km dalej. Moj chlopak sie o to wsciekal. Ja nie wiedze nic w tym zlego mama jest tylko jedna, wiecznie nie będzie.. Twoja pewnie tęskni i martwi się. Chyba lepiej tak niż jak by w ogole się nie interesowała.

Gość gość
pewien filozof o rodzicach napisał : nie zasypuje się źródeł rzeki , bo może wyschnąć ...

Gość gość
Masz czas wleźć tutaj i pisać i dokładnie tyle samo czasu zajmie ci odpisanie . Jedno , dwa zdania to żadna afera, raz na tydzień pogadać , pokazać sie to tez możesz wytrzymać, poza tym kobieto, świat nie kręci sie wokół ciebie, sama powinnaś tez być zainteresowana czy matka jest cała i zdrowa. Trochę empati te kontakty nie są dla ciebie tylko dla niej, jesteś daleko kobieta chce namiastkę rodziny , życie potrafi być sprawiedliwe wiec uważaj l

Gość gość
Ja bym nie odpisywał i nie odbierał telefonów. A Skype'a odinstalowałem bo to syf.