Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Raimunda

Brodawki plaskie od lat

Polecane posty

Witam wszystkich cieplo, Blagam o pomoc. Od 4 lat mam brodawki plaskie na rekach, nic nie pomaga, stosowalam Verrumal, Vericaust, wymrazanie, Groprinosin, witaminy, cynk, Ecomer, tran, a teraz od trzech miesiecy drogi laser. Laser usuwa je pieknie, tylko ze nadal pojawiaja sie nowe zmiany. Lecze sie tez u homeopaty w Krakowie, dwoma preparatami, Thuuja I Staphysagria. Poniewaz mam male dziecko od 4 lat, gdy tylko pojawily sie brodawki, zaczelam nosic bawelniane rekawiczki non stop, zeby nie przeniesc na siebie, na dziecko I na meza...a myje sie w rekawiczkach gumowych, niczego w domu nie dotykam bez nich, zycie stalo sie koszmarem... Nie pracuje przez te brodawki, popadlam w straszna depresje. Jakies dwa lata temu chcialam nawet ze soba skonczyc, czujac, ze moj problem niszczy rodzine. Ponad rok terapi pomogl mi podniesc sie psychicznie. Dopiero teraz latem zdjelam wreszcie te rekawiczki bawelniane po zabiegach laserem, wierzac, ze zniknely bezpowrotnie... Po raz pierwszy od 4 lat dotknelam reka wloskow coreczki... I tak sie cieszylam... Niestety pojawiaja sie nowe zmiany... co robic, do ktorego jeszcze lekarza sie udac... (Katowice lub Krakow). Blagam o pomoc, te brodawki zniszczyly mi zycie, z aktywnej zawodowo osoby stalam sie przygnebiona rozczulona baba w rekawiczkach...Czy ten koszmar kiedys sie skonczy... Moje dziecko zna mnie tylko w rekawiczkach...

Gość gość
podam tobie sposób , kup za 6,99 zł Acerin , który wprawdzie jest na odciski ale świetnie usuwa nowe brodawki , tam w środku jest pędzelek którym należy pomalować tylko brodawkę (wyschnie po 20 min) , 1 dobę nie zrywać . Bardzo skuteczny też na brodawki wewnątrz ust i na języku ..

Polecam skonsultować się z salonem http://depi-light.pl/usuwanie-zmian-skornych/ zajmują się usuwaniem brodawek, jak także wszelkich zmian skórnch, mają bardzo dobry sprzęt, korzystałam z ich usług i do dziś jestem zadowolona, po usunięciu brodawki ani śladu, wszystko świetnie, nie odrastają nowe.