Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dzis zaczęłam brać środek odchudzający

Polecane posty

Gość gość

wiem, takich rezczy się nie kupuje, ale ja musiałam. nie wytrzymałam z ciekawości, niecierpliwości i strachu, bo ostatnio chudnę wolniej. Martwię się, ze to może być już koniec mojego chudnięcia, a mam jeszcze 15 zbędnych kg. Dlaczego to trwa tak długo??? Tak bym chciała, by ten środek pomógł mi schudnąć. Boże niech chociaż raz to zadziała....

Gość sf33453453
takie środki są bardzo szkodliwe. Lepiej być grubasem niż łykać takie coś.

Gość gość
najgorsze,że wszędzie są pozytywne opinie o moim preparacie,a ja wiem, ze na pewno ktoś opłaca, by to były nieprawdopodobne opinie;-(( wyonbrażacie sobie jak jestem zdesperowana? pierwsyz raz postanowiłam zaryzykować.... pewnie macie mnie za głupią... boże, tak bym chciala byc laską, ale nie jestem,...

Gość gość
mniej zryj a s hudniesz to pewne a prochami flaki popsujesz przestaniesz je jesć i bedziesz dalej sie paść, wybor nalezy do cie ie ;-)

Gość gość
nie, nie, ja zamierzam ćwiczyć i jeść zdrowo! boże...czemu to tak dlugo trwa....;-((( jestem sobie winna sama, spaslam się, to teraz chudnę powoli czuję się okropnie ws woim ciele. najgorsze jak widzę jakie są laski, np w telewizji

Gość gość
up