Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

15 lat temu solarium było niesamowicie popularne, teraz nikt tam nie chodzi

Polecane posty

Gość gość

pamiętam jaki był szał na solarke gdy byłam nastolatką... masowo dziewczyny sie tam opalały (i faceci tez, głównie ci ''przystojniacy'' i ''ciacha'') w moim mieście było pełno solariów, turbo, express i inne cuda, karnety, zniżki, opalały się stare i młode teraz nikt tam nie chodzi, w ogole nie widzialam zeby gdzies było solarium, te dawno zlikwidowane, tylko jedno duże przekształciło sie w kosmetyczke + fryzjera

Gość gość
Ciekawe. Bo u mnie jest jedno solarium kolo drugiego i pełno zawsze tam ludzi.

osobiście , nigdy nie byłam na solarioum , ale znam ludzi którzy po dzisiejszy dzien chodzą tam codziennie albo co drugi dzien .. Są uzależnieni .. Nie polecam . Ich skóra , calo jest OKROPNE ! Ludzie bądzmy naturali ;) Oczywiście nie mowie zeby nikt tam nie chodził , bo raz na rok to ok .. Ale nie tak czesto to was niszczy .

Gość gość
Wzrost zachorowań na czerniaka to odpowiedź.

Gość gość
Moim zdaniem solarium dalej jest popularne, tylko dziewczyny przestaly sie tam opalac na pomaranczowo, a nauczyly sie korzystac z niego z umiarem. Chociaz znam jedna dzieczyne, ma 21 lat, na solarium jest stala bywalczynia od lat i jej skora jest w tragicznym stanie, bardzo ja te opalanie zniszczylo i postarzylo.

Gość gość
Solarium jest bardziej szkodliwe od opalania na słońcu, a i grzybicę łatwo tam podłapać.

Gość gość
Racja, ja tam ostatnio jakas wysypke zlapalam. Ogolnie stronię od solarium. Wole opalic sie na sloneczku albo uzyc kosmetykow ( glownie jesienia). Najbardziej chyba lubie pianke brazujaca z bielendy :)

Gość gość
A dziś choćby było coś naprawdę sensowne i warte wiele to albo nie są w stanie uwierzyć,albo nie mają na to kasy,albo brak rozumu i świadomości żeby to pojąć.To realny obraz dzisiejszego świata ludzi!!!

Gość gość
To nie wiem na jakim zadupiu mieszkacie. Wiele kobiet nadal korzysta z solarium. Minęła tylko moda na mocną opaleniznę. Tak jak ze wszystkiego trzeba korzystać z głową. Nie każda ma czas na słońce więc solarium to idealne rozwiązanie.

Gość gość
Ja wolę bladą ale piękna i gładką skórę, raz w zyciu byłam w solarium i cieszę sie ze nie wiecej, szkoda urody, jasna skora tez jest piękna. W ogóle natura wiedziała co robi dając komuś jasną lub ciemną karnację , śmieszą mnie mody na opaleniznę i owczy pęd bab.