Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

skąd najlepiej szukać lotu???

Polecane posty

Gość gość

szukam jakiegoś interesującego połączenia z polski do włoch (najlepiej rzym, najbardziej mi odpowiada lokalizacyjnie) orientuje się ktoś, które lotnisko ma bezpośrednie loty??? wiem, że na pewno z bydgoszczy jest takie połączenie, moja siostra tam mieszka, nie bardzo mi to ode mnie po drodze, ale wszystko też zależy od cceny biletu, wolę zrobić te 100 km więcej i nie przepłacić, ponoć mają tam też całkiem atrakcyjną ofertę cenową. ale najpierw wolałabym sobie porównać z innymi lotniskami

Gość gość
Ja leciałam do Rzymu z lotniska im. Chopina w Warszawie, obecnie nie orientuję się cenowo, bo leciałam w tamtym roku , ale napewno warto, bo połączenia do Włoch są świetne i jakość samolotów jest bardzo dobra :)

Gość gość
roznie, zalezy od promocji na bilety , czasem mozna trafic serio super ceny za przelot. w bydgoszczy chyba jest darmowy bagaz rejestrowany na tych trasach, tak kojarze. to całkiem opłacalne, jezeli trafi sie tani ibilet bo bagaz to dosc drogi interes

Gość gość
a benzyna czy bilet na pociag/bus bedziesz miec taniej jadac te 100km niz doplacic te cene do biletu z blizszego lotniska??? ja zdecydowanie wolalabym doplacic niz przeplacac z biletem na PKP, albo wstawac o nieludzkich godzinach by dokulac sie busem, by potem na lotnisku czekac 4 czy 5h do samej odprawy, albo jechac autem, placic za benzyne i za parking na czas wyjazdu :O

Gość Princessinthesky
Skyscanner sobie otwórz zamiast zakładać durne tematy. Czy wy ludzie wiecie jak się Google używa?