Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Mam ochote na piwo

Polecane posty

Np. Weizenblock z browaru Kormoran, albo Koźlak z browaru Amber :) Dlaczego wy, zwykli śmiertelnicy gdy macie ochote na piwo, to zawsze pijecie takie banalne, które smakuje nijako i jest na każdej półce sklepowej, np. Żywiec, Lech, Tyskie, Żubr itp? Przecież jest tyle ciekawych piw na świecie :P

Gość gość
jakoś średnio by mi się chciało jechać kilkadziesiąt kilometrów żeby kupić piwo

Gość gość
Mizantropia spróbuj piwa kuflowe oraz plum i zamkowe (Browar Namysłów SPÓŁKA Z.O.O.)

Gość rge34354
A po co pić tą truciznę? Przecież zamiast puszki piwa można kupić pomarańcze albo brzoskwinie. Po owocu lepiej się poczujesz.

Gość gość
Namysłów Pogoda: Namysłów Częściowe zachm. · 23 °C 17:33 Fakty w skrócie Namysłów – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów.Wikipedia Liczba ludności: 16 297 (2008) Powierzchnia: 22,62 km²

Trucizną jest tylko alkohol etylowy jaki jest w piwie, poza tym piwo jest całkiem spoko. To nie jest wódka, która składa się tylko z alkoholu oraz wody i tylko i wyłącznie truje, wiele razy czytałam o pozytywnych skutkach zdrowotnych picia piwa :classic_cool: Poza tym ja się nie czuje się źle po piwie, "otruta" wręcz przeciwnie, jestem wesoła, bardziej towarzyska i mnie zaprzatam sobie głowe przejmowaniem się tym co nieistotne :) A pomarańcze czesto są kwaśne, jak moja mina gdy ktoś próbuje mi narzucić wegetarianizm/abstynencje/cokolwiek takiego i mnie agituje 🖐️ I nie pije do cholery piwa w puszkach, pomijając sytuacje w których muszę, np. jakieś wyjazdy pod namiot, a takie dobre piwo jak te, które wymieniłam na początku tematu jest sprzedawane tylko w butelkach, z których, jeśli mogę, to przelewam je do kufla, żeby móc podziwiać jego kolor 🖐️ 17:27 ja rzadko pijam piwa zagraniczne, po co je pić skoro w dobie rewolucji piwnej mamy tyle małych polskich browarów tworzących ciekawe trunki?

Gość gość
Browar Namysłów 4,6 Opinie: 7 Bolesława Chrobrego 26, 46-100 Namysłów browarnamyslow.com.pl Zgłoś prawo do tej firmy

Gość gość
I jak filmiki?