Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja rozumiem że PiS, nowe twarze, ale dziś w Teleexpress prezenterka miała ZEZA

Polecane posty

Gość gość

czy to k..wa już nie jest "lekka" przesada? może będą castingi i może zostać prezenterką dziad z brodą, byleby zdrowaśki klepał i proboszcz mu podbijał pieczątki że na mszę chodzi?

Gość gość
A może tak posmiejemy się z Ciebie, z Twoich wad, które nie są kwestia wyboru? Hmm?

Gość gość
A czy jej zez uniemożliwia jej prace? Nie? To morda w kubeł.

Gość gość
Prezenterka ma być ładna a zez pobrzydza. W życiu nie wpadlabym na to by z zezem pchać się ludziom na oczy. Co wy takie agresywne? Problem ze ktoś prawdę rzekł ze do telewizji trzeba odpowiednio wyglądać? Ja bym się nie nadawała ale ona to już całkiem

Gość gość
Do bycia celebrytką trzeba odpowiednio wyglądać, a prezenterka wiadomości ma przede wszystkim wyraźnie mówić i mieć nienaganną dykcję - nie siedzi tam, żeby ją podziwiać, tylko przekazuje informacje.

Gość gość
Obejrzalam online i faktycznie ma lekkiego zeza. Ale mi to az tak nie przeszkadza.

Gość gość
To nie jest lekki zez. To regularny, nachalny zez.

Gość gość
Mi to nie przeszkadza, masz problem z tym, że ludzie nie są idealni?

Gość gość
Ci mocno nieidealni nie powinni prowadzić programów które oglądają miliony ludzi

Gość gość
Spokojnie. Zarobi trochę i po kilku ostrzyknieciach będzie wygladala jak lisica doda czy inna rozenek.

Gość gość
Mlynarska tez ma zeza i jakos kilka dekad w tv pracuje

Gość gość
Oglądałam dzisiaj i powiem wam że w ogóle tego nie zauwazyłam, jedyne co sobie pomyślałam widząc nową twarz, że "bardzo ładna dziewczyna" ... Nie przesadzajcie ...

Gość gość
Ale ty jesteś pusta, rety! Mój znajomy z roku miał mega zeza pomimo okularów, a był najlepszy na wszystkich uczelniach jakie skończył. Mało tego dziś pracuje na Wall Street w jednym z prestiżowych banków inwestycyjnych i ma kupę $$$$$$$$$$$! Inni mogą go co najwyżej pocałować w cztery litery. Zez to jest nic! To nie upośledzenie. A tobie radzę iść do roboty, bo z tych nudów problemy wynajdujesz z du*py.