Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Avvv

Nie jestem materialstka...

Polecane posty

Gość Avvv

Jestem z chlopakiem długo i nie kupuje mi żadnych prezentów. Nie pochodzi on z biednej rodziny, ma pieniądze. Męczyło mnie to już dłuższy czas, dlatego zebrałam się na odwagę i zapytałam. Odpowiedź była naprawdę żałosna, z resztą sami oceńcie... A brzmiały jego słowa tak : nie wydam na ciebie nigdy kasy.... Kocham go, on mnie też kocha i naprawdę nie wiedziałam co powiedzieć mu.... Zrobiło mi się bardzo przykro. On sam sobie kupuje takie rzeczy jak np. Nowiutki nowy komputer, mikrofon, rower.... Myszkę nowa, nie taniutką... Klawiaturę i wiele innych rzeczy. Nie jestem jakaś tam materialistla, ale poprostu miło by się zrobiło gdyby był jakiś tam przynajmniej gest. Jak słyszę jak opowiadają moje koleżanko co tam dostały na walentynki, czy poprostu bez okazji to mi się przykro robi, a jak mnie się jakaś spyta to co mam powiedzieć że noc nie dostaje od swojego chłopaka? Muszę wtedy składać no bo co innego... Przynajmniej głupi kwiatek za 5 zł by mnie ucieszył... Nie jestem jakoś bardzo wymagająca, on o tym dobrze wie... . Nigdy nie zabrał mnie do restauracji, chociaż bardzo go prosiłam, zadko robi coś o co go poproszę... Nie wiem co mam zrobić, bo pogadać.... Ehh jest mi bardzo przykro że mi tak powiedział. Nie wiem co mam zrobić. Jest mi przykro

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować