Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do facetów o pozycję na jeźdźca

Polecane posty

Gość gość

Czy macie przyjemność i możecie dojść, gdy kobieta po prostu huśta się na penisie, w tym sensie, że przesuwa się do przodu i do tyłu? Bo przyznam że ruchy w górę i w dół są masakrycznie męczące, trzeba mieć naprawdę silne nogi by to robić z 15 minut. Za to ruszając biodrami w tył i w przód mogę bardzo długo. :) Czy Wam to wystarczy?

Gość gość
Ważna jest moja księżniczka by miała mega orgazm. Gdy księżniczka dojdzie a ja nie to dokończę w innej pozycji.

Gość gość
też mnie ciekawi ten temat, proszę panów o odpowiedzi :)

Gość gość
A wy się dziwicie że faceci po seksie potrzebują trochę wytchnienia, a same paru minutach poruszania się wymiękacie :P

Gość do Autoreczki
Moja dziewczyna nie narzeka na zmęczenie. Może rób tak, jak ona. Ona wcale się nie podnosi i opada. Gdy się nabiła na mój pal, to po prostu zupełnie luźno sobie na mnie siedzi. Ja głaszczę jej piersi, a potem ona zaczyna mnie całować w usta. Ciągle na mnie siedząc, pochyla się, kładzie się na mnie i nasuwa swoją buzię na mój język, który specjalnie przedtem wysuwam. Takie jej położenie się na mnie powoduje, że jej dziurka troszkę się zsuwa z mojego fiuta. Potem się podnosi z leżenia do tylko siedzenia. I tak się kiwa: język, fiut, język fiut, język, fiut. Mówi że to o wiele lżej niż się podnosić przez prostowanie w kolanach i biodrach. A skoro o tym mowa, to jeszcze o jednym: Ja "na jeźdźca" na niej. Ale to możliwe tylko, jeśli już dziewczyna może robić głębokie gardło. Ona leży z małą poduszeczką pod głową. Ja klęczę nad tą głową z fiutem w jej gardle. Zginając i prostując się w biodrach zanurzam fiuta troszkę głębiej, troszkę płycej, troszkę głębiej, troszkę płycej, troszkę głębiej, troszkę płycej. Aż wytrysnę. Ale to jest jak nitrogliceryna! Dla bardzo odpowiedzialnych i ostrożnych. Jej główka i szyjka są bardzo delikatne, a ty nawet chudzina, jesteś niebezpiecznie ciężki. Naprawdę ostrożnie jak z bombką choinkową. Pamiętaj że musi oddychać. Ty w każdej sekundzie musisz być gotów do "wystrzelenia w górę" jak pilot myśliwca z katapulty pod fotelem - gdy ona tego zarząda jakimś znakiem, na przykład klepnięciem ciebie. To dla mnie było dodatkowo fajne, że nawet nigdy nie mówiliśmy o połykaniu, a teraz moja sperma jest w jej żołądku, chociaż wcale jej nie przełyka. Pewnie już zapomniała, jak ona smakuje.

Gość do Autoreczki
Jeśli spróbujesz (oczywiście tego pierwszego, kiwania, bo podejrzewam że aby być "ujeżdżaną" to się nie spieszysz?) , to daj znać, czy ci się spodobało?

Gość 43 letni mąż
Każdy facet dojdzie, jeśli oprócz tych ruchów kobieta będzie pracować mięśniami pochwy. Umiejętnie i mocno zaciskana szparka plus do tego odpowiedni rytm w czasie ujeżdżania, to przepis mojej żony abym odleciał w cudownym orgaźmie i zlał się jak młody (a mamy sporo powyżej 40-ki).

Gość Kacpro
Co za idiota piersoli ti o glebokim garle. Co to ma wspolnego? Jebnij ty sie. Czego k***a te dewianty j****e nie wymysla. Sam sobie wsadz k****a po migdalki pedale j****y

Gość gość
43 letni mąż wczoraj Każdy facet dojdzie, jeśli oprócz tych ruchów kobieta będzie pracować mięśniami pochwy. Umiejętnie i mocno zaciskana szparka plus do tego odpowiedni rytm w czasie ujeżdżania, to przepis mojej żony abym odleciał w cudownym orgaźmie i zlał się jak młody (a mamy sporo powyżej 40-ki). x x 43 lata to faktycznie sporo powyzej 40tki.oh kierwa :D

Gość gość
moze byc tak

Gość gość
Trzeba mieć kondycję. Ćwicz na codzień. Ja uprawiam sport, formę się odżywiam i mam świetną kondycję. Nie męczy mnie pozycja na jezdzca i unoszenie pupci, bardzo to lubię.

Gość gość
głupia rada. Nie każdy MUSI uprawiać sport.

Gość gość
Na jeźdźca to jest to. Solidna praca biodrami i mocne zaciskanie szparki przy odpowiednim rytmie ruchów i nie ma mocnych, żeby przy takim masażu członka, facet nie doszedł. Moja żona uwielbia dosiadać mnie na jeźdźca, solidnie przy tym rusza doopeczką i mocno zaciska mięśnie Kegla. Taka jazda trochę trwa. Żona często mówi, że już nie może, ale konsekwentnie (ze względu na mnie) ujeżdza mnie do samego końca, aż do mojego wytrysku i orgazmu (zwłaszcza kolejnego) Tak, dosłownie rżnięty przez żonę, zawsze dochodzę i dosłownie odlatuję - orgazm jest niesamowity. Żona też ma z tego przyjemność. Mówi, że uwielbia moje dochodzenie, zwłaszcza od momentu, kiedy po długim ujeżdżaniu nie mogę się powstrzymać i zaczynam jęczeć krótko przed orgazmem i wytryskiem. Jej pochwa wtedy przyjemnie pulsuje, a żona zaczyna mocniej dyszeć, mruczeć bo powstrzymuje jęczenie z uwagi na śpiące w pokoju obok dzieci. Polecamy pozycję na jeźdźca. Kobieta rządzi i to ona może wręcz zerżnąć faceta. Po prostu super. (Dodam, że oboje mamy powyżej 40 lat)

Gość gość
Możesz się ruszać jak chcesz - zawsze jest super! Obyś tylko sama z tego miała przyjemność!!

Gość gość
P**********y jesteś. Jak mozna to robic przy dziecku

Gość gość
Kurde ja bardzo bym chciał ale zona nie potrafi skakac choc mam penisa 18 cm co robic?

Gość gość
Kurde ja bardzo bym chciał ale zona nie potrafi skakac choc mam penisa 18 cm co robic?

Gość gość
Zabij się z tego powodu oblesny kootasie

Gość gość
Pytam powaznych ludzi doroslych a nie dzieci

Gość gość
Moja dziewczyna to potrafi i się nie męczy. Ma 19 lat a co drugi dzień to praktykujemy

Gość gość
Tez bym tak chcial moze twoja nauczy moja zone moja ma 28 lat

Gość gość
Mój lubi w pozycji ginekologicznej wtedy dochodzi do końca cipki. Jest podczas wszystkich badań cipki i wie jak to wygląda. A zwłaszcza po dwóch porodach przy których był lepiej czyje cipkę w tej pozycji. Gdy byliśmy przed ślubem było na jeźdźca i inne pozycje nawet analki po wcześniejszej lewatywie.