Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

strasznie pewna siebie kolezanka

Polecane posty

Gość gość

Poznalam ja niedawno. Na poczatku nie rzucali się to tak w oczy ale teraz to jakąś masakra. Mówi ze dziewczyny za nią nie przepadają bo zazdroszcza jej ze jest ładna. (najlepsze jest to ze wcale nie jest) nie jest jakimś pasztetem ale do piękności jej daleko. Wiecznie krytykuje inne dziewczyny za wygląd,śmieje się z brzydkich. Mówi sama o sobie ze jest taka i taka.. ogólnie bardzo śmiała do chłopaków aż za bardzo :o Parę razy próbowała ja przygasic bo mnie to strasznie irytuje..ta jej ogromna pewność siebie. Najgorzej jeśli ja z krytykujesz-foch,ryk i gniew. Co radzicie? Ogólnie gdyby nie to jest w porządku dziewczyna i nie chce tracic kontaktu z nią przez taka rzecz

Gość gość
up

Ignoruj jej wady, albo zmień koleżankę. Znajomość nigdy nie idzie po naszej myśli, jeśli coś irytuje nas zbyt mocno w drugiej osobie.

Gość gość
to nie pewność siebie ale mieszkanka chamstwa, braku kultury, szacunku tupetu braku empatii, pokory,wybujałego ego i chęci dowartościowania się czyimś kosztem tacy ludzie są do czasu tacy aż nie trafia na kogoś kto im utrze nosa wtedy, życie ją wyprostuje i nauczy pokory i szacunku, jest takie powiedzenie nosił wilka razy kilka ponieśli i wilka