Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośća gif

Pierwsza podwyzka przez 500 plus juz od poniedzialku.

Polecane posty

Gość gośća gif

Gaz na stacjach będzie po 3zl. Z***biscie. Gdzies muszą ściągnąć. Dwa razy tyle ile jest. Podobno rząd podniósł podatek a stacje oczywiście na tym nie stracą bo podniosą ceny

Gość gość
Gdyby to była pierwsza... jakktosma samochod to wiele oile wiecej ubezpieczenia zapłacił w ostatnim czasie, i o ile wzrosły ceny zywnosci

gość dziś no z ta podwyzka za ubezpieczenie to przesadzili. 500+ nie dla wszystkich, ale cierpi na tym kazdy.. Chcieli zabawic sie w Robin Hooda, ale im cos nie wyszlo.

Gość gość
No ja za ubezpieczenie auta zapłaciłam prawie 200 więcej niż rok temu :/ Ale przecież tylko patola nie rozumie, że żeby dać 500 muszą zabrać 700.

Gość gość
rosemja dziś gość dziś no z ta podwyzka za ubezpieczenie to przesadzili. 500+ nie dla wszystkich, ale cierpi na tym kazdy.. Chcieli zabawic sie w Robin Hooda, ale im cos nie wyszlo. xxx wyszło! ci co biorą 500+ gazu samochodów nie ubezpieczają i gazu nie tankują a teraz poczytajcie sobie o pisowskim tworze - nazywa się KRAJOWA ADMINISTRACJA SKARBOWA! jakie to szczęście że mieszkam w UK!

Gość gość
no by wuj zastrzelił tych pieprzonych pisowców, ja nie dostaję 500+ i niech spieprzają

Gość gość
wyjdźmy na ulicę, bierzmy kosy, siekiery, noże i dosyć poniżania nas pracujących, kuźwa dosyć tego, niech zginę ale już nie dam się dłużej pomiatać.

Gość gość
no tak masz wielkie szczęście że mieszkasz w uk, bo w uk to rząd tylko klęka, składa ręce do pacierza i kasa na benefity i councile dla przyjezdnej i lokalnej patoli (w tym CIEBIE!) im z nieba spada :o w sumie dobrze że wyjechałaś. reszta z was też powinna, bo zaniżacie średnie iq w kraju!

Gość gość
Skad macie info o gazie

Gość gość
No to ku(rw)a pięknie !! Ja tylko czekam na podatek od samochodów starszych niz 10 lat to są huje i znów zapłacą zwykli Kowalscy bo przecież prezesi furami wyjezdzają z salonu...wrrrr masakra co kraj

Gość gość
gość dziś no tak masz wielkie szczęście że mieszkasz w uk, bo w uk to rząd tylko klęka, składa ręce do pacierza i kasa na benefity i councile dla przyjezdnej i lokalnej patoli (w tym CIEBIE!) im z nieba spada pechowiec.gif w sumie dobrze że wyjechałaś. reszta z was też powinna, bo zaniżacie średnie iq w kraju! xxx w UK mieszkam od 10ciu lat i mam obywatelstwo nie biorę benefitów, prowadzę własną działalność (transport) nie obrażaj ludzi których nie znasz, szmato!

Gość gość
Kuzyn pracuje w axanie na stacji benzynowej. Niby mi powiedzial ze od poniedzialku ma byc taka podwyzka zeby sobie w niedziele zatankowac:P Autorka.

Gość gość
Naprawde podskoczylo OC?? Placilam w listopadzie 2015 i bylo ta samo nawet 30zl mniej. Od kiedy byly podwyżki??

Gość gość
Ja oc placilam w czerwcu drożej o 170 zl

Moja siostra jest agentem ubezpieczeniowym ..jakos poczatkiem tego roku skoczyly ceny ubezpieczen i az sie boje, bo nam sie jakos w pazdzierniku lub listopadzie konczy, a i tak juz placilismy sporo.

Gość gość
wuj z takim krajem który za pieprzenie się płaci a pracownikom za pracę daje jałmużnę 1200-1800 zł.

Gość gość
te podwyżki to powinny być dla tych szmat co dostają 500+ a nie dla pracującej biedoty

Gość gość
pracuję w dużym sklepie. wczoraj wszystkie cecny poszły w górę ! o 1 - 2 zł ! wszystkie fiszki trzeba było wymieniać !

Gość gość
Jak to wszystko poszlo w gore?? A jaki to sklep?? Nie możliwe ze 1-2zl wiecej!!

Gość gość
podwyżki oc sa z innego powodu podobno

Gość gość
W 2016 stanial. Ale ta wiadomość jest do pierwszej polowy roku. Teraz ma sie podnieść.