Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawictwo pospolite 152

katolicyzm to religia na pokaz

Polecane posty

mi sie wydaje ze czlowiek nie potrzebuje do tego kosciola by sie pomodlić Przyjazd tego calego Franciszka to zwykla impreza niczym euro 2016 w pilce nożnej robi sie z tego zwykłe szoł ,show~~dla pospólstwa jestem ateistą

Gość gość
to się nie przyznawaj bo brzmi to jak "jestem idiotą" po bredniach które wypisujesz.

każda religia to zło katolicyzm czy islam .. Dla mnie bez różnicy

Gość gość
czasami się zastanawiam dlaczego ci co piszą o sobie "jestem ateistą" muszą mi zawsze narobić takiego obciachu. ja jestem ateistą a przy tych debilach wstyd się przyznać. jak, jeden z drugim, jesteś jakimś antyklerykalnym czy antykościelnym świrem to tak pisz a nie piszesz o sobie "jestem ateistą". ateista to człowiek który w boga nie wierzy i tyle. nie wypisuje jakichś bredni o kościele katolickim, katolikach, chrześcijanach czy religii w ogóle. a jakiś j*******y w dekiel psychol dostający wścieklizny na widok księdza czy krzyża to nie jest ateista tylko zwyczajny świr.

ateizm to przyszłość katolicyzm to zło

Gość gość
"każda religia to zło katolicyzm czy islam .. Dla mnie bez różnicy " x to samo wysrał z siebie ostatnio niejaki kijowski. stwierdził coś w stylu że "w porównaniu z terroryzmem chrześcijańskim islamski nie jest zagrożeniem". ja rozumiem że wy jesteście opętani nienawiścią do kościoła. ale czy to musi sięgać aż tak daleko żeby wam rozum odbierało i jakiekolwiek resztki rozsądku?

Gość gość
"ateizm to przyszłość katolicyzm to zło" x zmartwię cię ale twoja przyszłość to zamknięty oddział w szpitalu psychiatrycznym.

zmartwię cię ale twoja przyszłość to zamknięty oddział w szpitalu psychiatrycznym. zabolało cie katolu co ? Nie masz zadnych argumentów to rzucasz cos o szpitalach .. KAole podobnie jak kibole to patole .. kibole z podatków ateistów robią sobie imprezy jak euro , ateisci muszą bulic na budowe nowych stadionów Katole tymczasem budują sobie pomniki jp2 oczywiscie z pieniedzy podatnika .. Koscił zagarnął miliony hektarów ziem panstowwych dostał je za darmo pytam czy to nie jest sekta ? OCzywiscie ze jest w czasie sredniowiecza katole palili ludzi na stosach .. Księża wzywali do podpalania chorych psychicznie ludzi by wygonic z nich szatana .. NIe chodzi tylko o chorych psychicznie , podpalali każdego kto nie uznawał koscioła i nawoływał do buntu

poczytaj sobie katolu ilu ludzi zmarło przez takie sekty jak katolicyzm czy islam Czechy są ateistycze ..

Gość gość
dzieci kwiaty , nie uznają żadnych religii, miłość mają w sobie. pacyfa, pokój ,

Gość gość
Niektórym są potrzebne jakieś ustalone zasady moralne, takiemu plebsowi co łatwo nim żądzic. Religia bazuje na ludzkich słabościach, strachu przed śmiercią, seksualnością itp

Gość gość
Niektórym są potrzebne jakieś ustalone zasady moralne, takiemu plebsowi co łatwo nim żądzic. Religia bazuje na ludzkich słabościach, strachu przed śmiercią, seksualnością itp

islamisci tak samo uważają seksualnosć za zło dlatego każą kobietom burki zakładać..hehe tymczasem ich fałszywośc polega na tym , że każdy z nich ma po 5 kobiet haremy a kobiety traktują jak inwentarz 100 razy bardziej wolę wyzwoloną Czeszkę , która zna zasady gry od jakiegoś nawiedzonego religijnie oszołoma który łamie jedne zasady by wprowadzić inne ( dużo gorsze )

Gość gość
według kapłanów masturbacja jest złem , ale pedofilia nie jest złem oni stosują podwójne standardy według siebie

Gość gość
"według kapłanów masturbacja jest złem , ale pedofilia nie jest złem" x no to poproszę o jakieś nazwiska tych kapłanów bo ja takich kapłanów nie znam. no ale komunistyczne ścierwo do lat rzuca oszczerstwa na kościół.

Gość gość
samochod mogl kupic uzywany z wyplaty za lekcje religii w szkole

Gość gość
żydolewackie przybłędy zaczynają kolejne temate o kk :classic_cool: