Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skradziono mi rower.

Polecane posty

Gość gość

Tydzień temu, w godzinach pomiędzy 14, a 15.30 stała się rzecz okropna. Skradziono mi rower. Tylko na około półtorej godziny wystarczyło zaparkować (oczywiście przypiąwszy rower uprzednio do barierki) by pozbyć się sprzętu... kosztował mnie ok 2k z hakiem... Ja nim do pracy dojeżdżałem... Czy jest tu ktoś komu udało się odzyskać rower po kradzieży?

Gość gość
No mi nigdy niestety nie udało się odzyskać skradzionego roweru. Ten który kupiłem ostatnio postanowiłem zabezpieczyć w porządnie: numery seryjne nabite, lokalizator gps- nie, nie.. nie w światełku... w kierownicy zamontowany- trudniej się pozbyć „na wszelki wypadek” będąc złodziejem (oni wiedzą o najpopularniejszych miejscach ukrywania gpsów); a do tego jeszcze porządna przypinka. Mój rower jest dla mnie zbyt cenny aby narażać go na zmianę właściciela :D

Ja muszę też jeszcze sobie sprawić numery seryjne i lokalizator. Mój sezon rowerowy trwa kilka dobrych miesięcy, a szkoda by było aby mi go ukradli. I choć drogi bardzo nie był, to ma dla mnie wartość sentymentalną. A powiedział byś mi gdzie kupowałeś lokalizator gps do roweru? Jak sprawdzałem w jakiś sklepach rowerowych itp. to mieli jakąś chińską tandetę, albo wcale.

Gość gość
Dołączam się do pytania. Też zaciekawił mnie temat tych lokalizatorów gps. Czy mógłby podrzucić ktoś namiary na jakiś sprawdzony sklep?

Gość gość
Wiesz co, no ja sobie zamówiłem na gpstrace.pl Do zakupów w tym sklepie internetowym, przyczynił się fakt że posiadają w ofercie dość duży wybór oraz opis produktów. Bez obaw, że zamówię jakąś chińską tandetę. Ja np. wziąłem ten taki model nadajnika GPS i tu jest do niego link: https://www.gpstrace.pl/lokalizacja-rowerow/lokalizator-gps-b-16-gps-do-roweru-55.html