Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile wspolczsny dojrzaly mezczyzna poczeka z seksem w nowym zwiazku

Polecane posty

Gość gość

taki 25-35 lat?

Gość gość
Zalezy od faceta oraz od tego co czuje do dziewczyny. Im bardziej naprawde chce te kobiete, a nie worek na sperme, tym dluzej.

Gość gość
jeżeli wiedziałbym,że to kobieta dla mnie to nawet by mnie takie czekanie podniecało

Gość gość
Zalezy ile lat ma kobieta i czy jest dziewica. Dzis kobiety sa puszczalskie szczegolnie przed 30. Wiec nie powinnyscie oczekiwac potem starania sie o was jak inni wczesniej nie musieli.

Gość gość
ja na swoja czekalem 3 lata, gdzy sie poznalismy miala 18 lat i bula dziewica. Powiedzialem jej ze zrobimy to wtedy, gdy ona bedzie gotowa , a ja nie bede na to nalegal.

Gość gość
ale ja nie mieszcze sie w kategorii wiekowej wiec sorry za odp powyzej

Gość gość
A ile masz lat i czy jestes dziewica? Oral anal i trzepanie reka mezczyznie tez sie liczy.

Gość gość
Ale jak kobiety ok 30stki sa dziewicami, to facet mysli, ze to jakas pokraka

Gość gość
Max miesiąc. Ale musi być tego warta ! Bo jak się potem okaże, że fellatio - nie, cunnilingus - nie i w ogóle etc. to miesiąc stracony !

Gość gość
dzis faceci maja raj na ziemi, nie ma praktycznie kobiet a) bez doswiadczenia b) ktore nie lubia seksu c) ktore nie robia loda.

Gość gość
Tym gorzej, jak na taką właśnie trafisz.

Gość gość
gość dziś na jaka? bo tu kilka wypowiedzi juz bylo

Gość gość
A mi osobiście wydaje się ze nie ma co na siłę przeciągać pierwszego seksu z nowym partnerem. Dac sobie z dwa miesiące czasu na poznanie i nie czekać bo z czekania to tez nic dobrego nie wynika. PO dwóch miesiącach już naprawdę dowiesz się czy facetowi zależy na sekasie czy czymś więcej.

Gość gość
Max 3 randki. Dzis kobiety sa puszczalskie wiec czemu mam czekac dluzej niz inny chyba ze to dziewica to moge czekac do skutku.

Gość gość
Jak trafisz na taką, co nie lubi seksu lub nie robi loda. Bez doświadczenia może być, byleby była chętna i otwarta, a nie zakompleksiona. Takie zresztą często mają zwariowane pomysły, które chcą wypróbować, a których doświadczonym już nie chce się realizować. Bez doświadczenia ale chętna i napalona jest najlepsza :)

Gość gość
ciesze sie ze jestem sama.

Gość gość
gość dziś Max 3 randki. Dzis kobiety sa puszczalskie wiec czemu mam czekac dluzej niz inny chyba ze to dziewica to moge czekac do skutku. x chyba śnisz

Gość gość
Do ślubu

Gość gość
Do ślubu

Gość gość
gość dziś Jestescie puszczalskie stad malo ktory mezczyzna chce slubu czy nawet oswiadczac sie.

Gość gość
Co to w ogóle za pytanie? Wygląda to jak jakby seks miał być jakąś nagrodą za cierpliwość, albo jakby czekanie miało związek z późniejszą trwałością związku. Seks powinien być wtedy kiedy obie strony tego pragną, bez znaczenia czy to będzie za tydzień czy za pół roku, jeśli ludzie się kochają i pragną, to i seks pojawia się dość szybko. Natomiast jeśli ktoś z tym zwleka nie wiadomo ile to chyba jednak nie jest przekonany co do partnera/partnerki i swoich uczuć.

Gość gość
mhm, kochaja sie juz po tygodniu? to szybko. Najlepiej powiedziec sobie ''czesc'', isc od razu do lozka, pokazac wszystko co sie umie i zamieszkac razem. wtedy facet tez zaoszczedzi na jakims przereklamowanym zabieganiu. kobieta ma zwiazek i wszyscy zadowoleni. po co komplikowac.

Gość gość
''Jak trafisz na taką, co nie lubi seksu lub nie robi loda. Bez doświadczenia może być, byleby była chętna i otwarta, a nie zakompleksiona. Takie zresztą często mają zwariowane pomysły, które chcą wypróbować, a których doświadczonym już nie chce się realizować. Bez doświadczenia ale chętna i napalona jest najlepsza'' - to ja taka jestem :) totalna dziewica, stuknęlo mi już 23 niedawno i z każdym dniem jestem coraz bardziej napalona na ten seks..chciałabym spróbować niemal wszystkiego ;) wykluczam tylko trójkąty i inne czworokąty oraz jakieś wydalanie na siebie kału ( nie wierze,że ktoś to w ogóle robi no ale wiadomo o co chodzi) czy przesadną przemoc, podobno niektórzy uwielbiają poniżenie i ból podczas seksu,ale ja póki co nie jestem przekonana. No ale wiadomo,że i tak zaczyna się od delikatnego seksu, gdy sie jest dziewicą a stopniowo się to zmienia. Na wszystko powinien być czas. Nie można sztywno okreslać kiedy sie coś zrobi,bo to powinno wyjść samo z siebie. Nie ma sensu sie spieszyć, lepiej smakować wszystko i sie tym delektować,ale też i zwlekać nie ma co,szczególnie gdy sie już nie ma 16 lat ;) Ja bym chciała,żeby facet na mnie zaczekał..tyle ile będzie trzeba. Wiadomo,że nie będe mu loda robić po tygodniu, choćbym nawet miała na to już ochotę. Ale też nie mam zamiaru czekać z tym przez 10 lat..sama nie wiem ile czasu na to trzeba, nie potrafie okreslić. To zależy jak sie rozwinie więź.

Gość gość
wazne,żebym czula sie przy facecie dobrze,swobodnie i bezpiecznie,akceptowana.

Gość gość
Dojrzaly mezczyzna wie , ze jak kobieta nie chce z nim seksu to nie wolno wchodzic z nia w zwiazek bo sie bedzie tylko bankomatem.:(

Gość gość
kobieta uprawiając seks przed ślubem to kurwa puszczalska i nie rozumiem jak można nie szanowac ciała i nie trzymać dla przyszłego meża prawiczka niepokalanego.

Gość gość
inaccessible89 dziś 2 miesiące to za krótko minimum 3 lata związku

Gość gość
do ślubu i mniej rozczarowań

Gość gość
inaccessible89 , tobie przynajmniej odpada problem z ciaza