Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile wspolczsny dojrzaly mezczyzna poczeka z seksem w nowym zwiazku

Polecane posty

Gość gość
dla wspolczesnej kobiety nie warto czekac dluzej niz tydien. Inny ja mial po godzinie znajomosci a ty "wyjatkowy" masz czekac i jeszcze ma czelnosc oczekiwac slubu

Gość gość
Nigdy nie wytrzymałem miesiąc i jestem sam. Nigdy nie zbudowałem więzi uczuciowej itp. Dlatego moje związki były porażką. Kobieta za szybko wydymana nie będzie was kochała.

Gość gość
Mój był casanovą i miał laski na jedną noc. Przyznał się, że olewał je i traktował jak worki na spermę. Na mnie czekał pół roku i twierdzi, że to jego najlepszy seks w życiu. Można? Można.

Gość gość
Inaccessible89 Ja też nie chciałam być z takim typem. Tyle, że ja tego typa znam od 11 lat i 11 lat temu ten typ bał się przyznać, że mu się podobam. Po tych 11 latach mnie odnalazł i umówiliśmy się na spotkanie. Nie planowałam się w nim zakochać, ale trafiło mnie od drugiego wejrzenia, bo pierwsze było 11 lat temu i też mi się już wtedy spodobał tyle, że wtedy zgrywał takiego złego chłopca a ja takich omijałam z daleka. Myślał, że tacy mi imponują. Teraz po latach przyznał się, że chciał być ze mną już wtedy, tylko zabrakło mu odwagi i wiary w siebie.

Gość gość
Wy tak na poważnie? Masakra, degrengolada... Nikt już się nie szanuje, bo i po co? Faceci chcą tylko jednego, najlepiej już na pierwszym spotkaniu, kobiety też dają, bo się boją, że stracą wybranka albo po prostu lubią ten sport. Ludzie są jednak gorsi niż zwierzęta....

Gość gość
to zalezy od kobiety.

Gość gość
Ja z moim obecnym facetem poszłam po 2 miesiącach. Dla jednych to krótko dla innych długo, każdy to ocenia inaczej. Ja czekałam do momentu az upewniłam się ze nie chodzi mu tylko o seks, bo przecież nigdy nie będzie się mieć pewności ze to facet na całe zycie i dlatego kobieta zawsze musi trochę zaryzykować i zaufac intuicji. A reszta wyjdzie potem. Ważne moim zdaniem żeby nie przeholować z wstrzymywaniem się bo wtedy stworzy się niepotrzeby dystans.

Gość gość
gość dziś twój facet to frajer! Innym dawałaś wcześniej a on musiał tyle czekać.