Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Proszę o pomoc.

Polecane posty

Gość gość

Hej, proszę o pomoc bo nie radzę sobie z tym. Bardzo podoba mi się pewna kobieta lecz nie mam śmiałości podejść do niej i zagadać, oboje pracujemy w jednej firmie sęk w tym, że ona jest murzynką o czekoladowej cerze, w życiu piękniejszej kobiety na oczy nie widziałem, ona jest przepiękna, ma tak piękną figurę ciała, w sukience wygląda jak spełnienie wszystkich marzeń nie przesadzam ani trochę, jest niesamowicie apetyczna, zakochałem się w niej, jak tylko pierwszy raz ją ujrzałem. Co zrobić by taka kobieta zwróciła na mnie uwagę? Mam tak po prostu się do niej dosiąść na przerwie w pracy? Drogie Panie pomóżcie, dajcie jakieś porady jak zbudzić zainteresowanie moją osobą dla takiej kobiety. PS. Czy wypowiadając się o takiej kobiecie jako"czekoladka" to obraza dla niej? może być urażona? PS. Mam 25 lat i w sprawach damsko-męskich jestem nie doświadczony, nie chcę tego zepsuć, dla takiej kobiety wszystko zrobię.

Gość gość
jak zrobisz dla niej wystko- to zostaw ja w spokoju, bo jak widac, , jedyne co cie w niej interesuje, to jej kolor skóry i ciało. Jakbys nie wiedział, to kobiety mają tez uczucia, rozum, charakter, a niektóre sa nawet inteligentne i nie polecą na typa, który jedyne co wid******obiecie, to jej CIAŁO