Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pociągają mnie tylko zadbani przystojniacy

Polecane posty

Gość gość

Nie wyobrażam sobie brzydala u boku.. nawet gdyby zarabial miliony. I nie tylko o łóżko chodzi. Nie mogłabym patrzec na paszteta i nie czuć obrzydzenia. W koncu moje samopoczucie tak bardzo by opadło ze nabawilabym się z pewnością depresji albo innych chorób :/ Odpowiedzcie szczerze czy też tak macie? Na wygląd nie leciałam tylko w podstawówce. Potem to sie zmienilo.

Gość gość
Chodź, jestem zadbany i zbudowany. Wsadzę głowę między Twoje śliczne uda i poliżę Twoją cipkę. Założę się, że smakuje jak brzoskwinka...mmm... No chodź, wyliżę Cię do sucha.

Gość gość
szczerze? też tak mam ale nie wypada się przyznać więc ukrywam to i źle sie z tym czuję ale gram...

Gość gość
Nie marudz brzydulo

Gość gość
Gdybym była brzydula to nie pisalabym takich rzeczy tylko sie zabila dawno temu :P

Gość gość
a nie boisz się związku z przystojniakiem ?

Gość gość
Dlaczego mam się bać ? Przecież i brzydal zdradzi.

Gość gość
Tak ma większość nie tylko kobiet ale i ludzi.

Gość gość
ale ladndy facet ma wieksze powodzenie u kobiet i jest mu latwiej jakas zaliczyc

Gość gość
Nawet brzydale i brzydalki chcą pięknych partnerów.

Gość gość
Jak dla mnie to zbyt kobieca uroda ale nie jest brzydki. Na pewno lepszy od przecietniaka. Chociaż powiem wam,ze i przecietniak ujdzie jeśli jest męski i ma w sobie to coś. Zdecydowanie częściej można spotkać takiego mężczyznę poza granicami kraju ;)

Gość gość
Ja Nie wiem jak mozna leciec Na wyglad. Jestem modelka, patrze na wyglad w granicach normy wiadomo ale Charakter jest najwazniejszy! Ani jeden z moich facetow Nie mial 6packa ani Nie byl super zadbany za to mieli cudowne charaktery. Znam duzo takich przystojniakow i większość jest pusta do tego puszczalska, nigdy bym nie chciała faceta co przywiązuje duża wagę do wyglądu

Gość gość
gość dziś to spójrz tutaj: cc dla mnie- 28l - okropny chlopiecy wyglad. wole zdecydowanie takich - tu gej, ale b. przystojny: https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/86/43/d7/8643d71e9e474d19c48b086619e3150a.jpg i jego inne zdj: http://wykrzyknik.org/wp-content/uploads/2013/07/hamilton.jpg (szkoda, ze zmarł na powikłania zwiazane z AIDS :/) no ale piekny, 10/10

Gość gość
Tak tak, wszyscy brzydale maja cudowne charaktery...jak jesteś naiwna modelką to brzydal bedzie się troil zeby cię zatrzymac ;) ale wątpię że jesteś modelką chyba że jakaś podrzedna

Gość gość
paskudy są okropne

Gość gość
Nie po prostu mam troche mozgu i jaram sie rozmowami o sensie istnienia, kosmosie, medycynie, duchowości itd moge to robic do 6 nad ranem z odpowiednia osoba. Jestem modelka a czy modelka nie moze miec mózgu? Wyglądam ładnie ale nie dbam o siebie przesadnie na codzień wybieram trampki nie szpilki, maluje sie delikatnie mam naturalne włosy itd. Po rozstaniu z byłym spotykałam sie z jednym modelem i chociaz troche rozumu miał to jedyne o czym mozna było z nim pogadac to siłownia, gry komputerowe, koledzy itd. Teraz jestem w zwiazku z kimś nie brzydkim ale nie pieknym, na poczatku w ogole mi sie nie podobał ale z czasem zaczal bardziej kiedy jego charakter przysłonił wszystko. Jesteśmy swoimi najlepszymi przyjaciółmi, żartujemy ze sobą cały czas, nie am chwili zeby brzuch mnie nie bolał ze smiechu, nigdy sie nie możemy nagadać, tańczymy bez muzyki, wspinamy sie po dachach zeby poogladac gwiazdy, kochamy sie na plazy, gotujemy razem, sprzątamy razem, zawsze mamy dla siebie czas ale nie ma miedzy nami zazdrości, każde moze spotykać sie z ludzmi. Moge mu powiedziec wszystko i on mi tez. Praktycznie sie nie kłócimy. Kochamy sie nad zycie . Nigdy z nikim nie bylam tak blisko, czuje sie jakbym spotkała moja druga połówkę i za nic w swiecie nie zamieniłabym go nawet na najprzystojniejszego faceta na ziemi

Gość gość
Przystojny facet, to przede wszystkim MĘSKI typ. A nie chłopczyk pederasta maminsynek zapłakany rurkowiec. Przystojnym był w młodości George Clooney, Tom Hardy, Brad Pitt, Harvey Keitel (na pewno męski), Statham, Daniel Craig, Russel Crowe, Tom Berenger (młody) i jeszcze paru by się znalazło. W Polsce niestety jest jakaś moda na chuderlaków i ciamajdów w stylu Mroczków, Zakościelny (o matko...parodia Brada Pitta).