Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Diplom na trojach. Czy to wstyd?

Polecane posty

Gość gość

Czy ktos z was ma troje na dyplomie?

Gość gość
diplom? troje? po jakiemu to?

Gość gość
Sorry mialo byc dyplom na TRÓJACH Nie chce mi sie za kazdym razem przestawiac klawiatury na polskie znaki. Ktos sie jeszcze wypowie?

Gość gość
Tu autorka: Problem polega na tym, ze jest to podyplomowka (polaczenie pedagogki z naukami spolecznymi), dzieki ktorej chcialam zmienic dotychczasowy profil zawodowy. Wczoraj sie dowiedzialam, ze moja praca zaliczeniowa zostala oceniona na mierna :( Szok! Bo ta ocena wlacznie z tematem pracy bedzie uwzgledniona na swiadectwie magisterskim. Juz z jednego egzaminu dostalam 3 :( Przede mna jeszcze jeden glowny egzamin i praca magisterska, zatem nawet jesli poprawie srednia ocen - to ta mierna bedzie na dyplomie :(( Jestem zalamana, pierwsze studia (filologia) skonczylam na czworkach. Mysle, ze z takimi ocenami nie mam co nawet myslec o zmienieniu pracy. Najsmutniejsze jest to, ze duzo wlazylam serca w napisanie tej pracy zaliczeniowej:( Czy ktos z was byl w podobnej sytuacji? Czy majac zle oceny dostaliscie pozniej prace?

Gość gość
ja mam lic. na 3,5 :( żenada, wstyd mi to pokazać. Zamiast być dumna, że mam studia, to mi głupio w ogóle. Nikomu nie pokazałam tego dyplomu. Zaważył końcowy egzamin z którego właśnie dostałam 3,5. Zabrakło 2 pkt do 4 :o