Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ja przesadzam?

Polecane posty

Gość gość

Zostalismy z chlopakiem zaproszeni na slub cywilny jego siostry do Wroclawia ok. 300 km od naszej miejscowosci. Zapytalam ile zamierza wlozyc jej w koperte a on mi na to, ze nic bo slub cywilny to nie koscielny :/ Powiedzialam mu, ze w takim razie nie mam zamiaru jechac tam jako osoba towarzyszaca i sie wstydzic :/ Zawsze byl sknera ale teraz to przegial. Dodam, ze facet ma 25 lat i zarabia okolo 6 tys. miesiecznie :-/ Z nim cos nie tak czy to ja przesadzam?

Gość gość
masakra :-/

Gość gość
SKNERA

Gość gość
Wiem :-/ Co byscie zrobily na moim miejscu? Pojechalybyscie?

Gość gość
popieram twojego faceta nie ma takiego czegos jak ślub cywilny. Istnieje tylko ślub koscielny. Zwiazek cywilny to umowa cywilno prawna która można zawierać i zrywać co tydzień . To taki paragon lub faktura. A chyba nie dajesz koperty jak zawierasz umozwe wypożycznia roweru , auta ,mieszkania . Ci wszyscy zawierający umowy cywilno prawne w USC są żałośni , myślą ze wzieli ślub , okłamuja sie sami . Slub to tylko w kościele przed ołtarzem i Panem Bogiem . A w USC to zawiera sie umowę w niektóych państwach zawiera sie umowy miedzy dwoma gejami, zwierzetami, jedna babka wyszła za psa . Spróbuj w kosciele wyjść za psa to zobaczysz jaka różnica jest miedzy ślubem a umową cywilno prawną

Gość gość
Byłam na nie jednym ślubie cywilnym i goście dawali koperty lub prezenty. Przyjechać, nażreć sie i pojechać? Troche siara.

Gość gość
Wstyd jechać :[

Gość gość
Uuuppp